Karhu dropt coole 'Linnut Pack' en is per direct verkrijgbaar!

Karhu heeft de stijlvolle 'Linnut' pack uitgebracht! Deze bestaat uit drie verschillende colorways van het model Karhu Fusion 2.0 en is een ode aan, jawel, de Finse traditie van het vogelspotten!

Linnut is het Finse woord voor vogel. In Finland zijn veel bijzondere vogelsoorten te ontdekken, en het vogelspotten is er bezig aan een ware opmars. Dit is ook duidelijk terug te zien in de toeristische sector, waarbij toeristen steeds vaker een 'vogelspot' tour boeken bij locale flora en fauna experts. Karhu betekent daarentegen dan weer beer in het Fins. Het Finse merk is van oudsher een hardloopschoenen merk, maar timmert inmiddels hard aan de weg met haar sneakerlijn. De sneakers van Karhu staan bekend om haar Scandinavische designs, en blinken uit in eenvoud en puurheid.

De Linnut pack bestaat uit drie nieuwe versies van de Fusion 2.0. De Fusion 2.0 staat bekend als de meest geavanceerde hardloopschoen van Karhu, en dat merk je zeker ook aan het comfort. De Fusion 2.0 is gemaakt van zacht suède en zacht nylon mesh en loopt, zo spreken we uit ervaring, heel erg comfortabel.

Het kleurenpalet van de pack is geïnspireerd op een aantal zeldzame vogelsoorten die je – uiteraard met een vleugje geluk – aan zou kunnen treffen in de Finse natuur. De kleuren zijn geheel rustgevend en variëren van 'veerachtig' blauw, natuurlijke groentinten tot aan zachte grijstinten en lichte roestkleuren. De veters van de Linnut pack zijn rond, en hebben daarmee wat weg van een stuk touw. Hiermee legt Karhu naar eigen zeggen de connectie met avonturen bleven in de natuur.

De sneaker is vanaf nu te verkrijgen via de theSneaker.nl webshop, en gaat je 135 euro kosten. Check 'm snel.

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software