Nieuwe release: Kanye's YEEZY Boost 350 V2 'Black/Red'

Deze sneaker is een echte musthave. Wat de sneaker zo bijzonder maakt? Oke, heb je even? Ten eerste, het is de eerste Kanye sneaker van 2017. En dat is toch wel een momentje. Ten tweede: het is ook de eerste keer dat de legendarische Yeezy beschikbaar zal komen in kindermaten. Goed nieuws dus voor ieder kind die beschikt over een buitengewone portie aan swagger.

Even wat specs op een rijtje: de 'Core Black/Red' YEEZY heeft een volledig zwarte upper van Primeknit. Primeknit is vederlicht, ademend en vormt zich helemaal naar jouw voeten. Dit geeft de schoen een sok-achtige fit waardoor 'ie superlekker om je voeten zit. En je kunt er simpelweg niet om heen: op de schoen staan in fel rode letters 'SPLY-350' in spiegelbeeld. Verder valt ook op dat het de eerste YEEZY Boost 350 V2 is met een hiel-lus. Ziet er cool uit, en – gezien de strakke fit van de schoen – ook nog eens heel erg praktisch bij het aan trekken. De zogenaamde pixel stripe waar het model om bekend staat is dit keer pikzwart: veel stijlvoller krijg je het echt niet.

Het lekkere hapje wordt geserveerd op een semi doorzichtige rubberen zool die uitgerust is met TPU sidewalls. Deze sidewalls zijn stoer, maar zorgen tegelijkertijd ook voor een extreem goede grip. Zoals we gewend zijn van het model is de tussenzool gefabriceerd van de 'state-of-the-art' Adidas Boost korrel. Dit materiaal is heel veerkrachtig en wordt tijdens het lopen bij elke stap lichtjes opgeblazen. Zo komen er energiecapsules vrij die er voor zorgen dat je haast energie krijgt van deze kicks! Voor de kids versie moet je nog wel even kiezen: er is zowel een versie met een volledig rubberen zool als een versie met een volledige Boost zool.

Nog eventjes geduld. De sneaker is vanaf 8 februari exclusief te pre-orderen via de Adidas app. Vanaf 11 februari ligt de sneaker in een zeer selectief aantal winkels in Nederland. We kunnen je wel alvast 1 tip geven: wees er snel bij. We gaan er alles aan doen om de sneaker ook aan te bieden via TheSneaker.nl. Bij ons bestel je snel en betrouwbaar sneakers online. Check regelmatig onze blog en word snel lid van onze TheSneaker.nl facebook pagina! Wanneer we meer weten hoor je nog van ons, beloofd. 

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software