Iconische Puma Fast Rider keert terug in twee nieuwe colorways in Ride On Pack

Gedurende de jaren tachtig behoorde de Puma Fast Rider tot de meest comfortabele en innovatieve hardloopschoen van dat moment. Het iconische silhouet was haar tijd ver vooruit en was zowel op het gebied van stijl als technologie state-of-the-art! Nu brengt Puma de legendarische runner uit de jaren ’80 eindelijk terug in de Ride On pack. De Ride On pack bestaat uit twee nieuwe colorways van de OG Fast Rider maar ook uit twee volledig nieuwe silhouetten: de Future Rider en de Style Rider.

Het design van de OG Fast Rider is tot onze grote vreugd geheel intact gelaten. Want waarom zou je iets veranderen wat al steengoed is? De sneaker komt net als vroeger met een ademende upper van nylon die voor optimale comfort zorgt. Daarover zitten overlays van leer en suède wat de stabiliteit van de schoen zeer ten goede komt. De zool is uitgerust met Puma’s originele en schokdempende ‘Federbein’ technologie, welke een goede demping en comfort garandeert. Het fijnste aan de OG Fast Rider vinden wij toch wel de nieuwe colorways: net zoals vroeger bestaan deze uit een aangename ontmoeting tussen donkere en lichte kleuren die op fraaie wijze met elkaar contrasteren. Check de pics zelf maar eens!

De nieuwe Style Rider gaat helemaal mee met de tijd en is lekker chunky: een echte dadsneaker met een retro-look. De upper is gemaakt van ademend mesh met suede overlays. De colorway? Die is fel oranje in een smaakvolle combo met zwart en wit. Ondanks de moderne chunky zool oogt de zool super 80’s: alle ingrediënten voor een succesvolle sneaker zijn aanwezig.

Het andere nieuwe silhouet is de stoere Future Rider. Deze sneaker heeft net als de OG Fast Rider een ademende nylon upper. De zool is iets minder chunky als bij de Style Radar, maar is minimaal net zo degelijk. De tussenzool is uitgerust met Puma’s nieuwe Riderfoam technologie en de buitenzool maakt de coole retro look helemaal compleet.

Alle drie de sneakers zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via de officiele Puma webshop. Geïnteresseerd in andere sneakers van het Duitse sneakermerk? Check dan eens het Puma aanbod op theSneaker.nl – de grootste sneakershop van Nederland!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software