Iconische Nike Air Max 95 “Neon” komt er weer aan!

Nike blijft maar klassiekers droppen! En als je het over klassiekers hebt, mag er natuurlijk één model absoluut niet ontbreken: de Nike Air Max 95 “Neon”. Sneaker liefhebbers, hou je vast: hij komt er weer aan in maart!

Inderdaad, de nieuwe ronde staat weer op ons te wachten. Dat maakte de Amerikaanse sportgigant Nike deze week bekend op haar website. De 'all-time favorite' zal opnieuw gereleased worden ter ere van Air Max Day 2018. En dat terwijl het voelt alsof we eigenlijk pas net zijn bijgekomen van al het vuurwerk van Air Max Day 2017.

De “Neon” colorway is de meest verkochte colorway van de Air Max 95 – en ook gedurende Air Max Day 2018 zullen de sneakers waarschijnlijk weer als warme broodjes over de toonbank vliegen. We kunnen inmiddels oprecht spreken van een iconische patta. Het bovenwerk is gemaakt van robuust nubuck leer in combinatie met het verfijnde mesh. De colorway bestaat uit de iconische kleuren zwart, grijs en neon geel – welke op fraaie wijze met elkaar contrasteren. Daarnaast treffen we enkele reflecterende 3M elementen aan op de zijkant. Wat een classic!

Even een klein vraagje tussendoor: wie heeft deze schoen eigenlijk niet ooit in zijn collectie gehad? De schoen is immers al meerdere generaties zeer populair. Met deze schoen haal je naast een vette sneaker dus ook een stukje nostalgie en sneaker historie in huis. Wil je 'm zo snel mogelijk in huis hebben? Sorry, je zult toch nog even geduld moet hebben. De sneaker wordt gereleased tijdens de Max Day 2018 in maart, en gaat je 160 euro gaan kosten.

Check onze blog tegen die tijd regelmatig – dan weet je precies wanneer je er in maart klaar voor moet gaan zitten. Kun je echt niet wachten? Check dan snel ff ons aanbod aan Air Max 95 modellen.

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software