Hypermoderne sneaker Nike HyperAdapt 1.0 komt in vier nieuwe colorways

Goed nieuws voor de échte sneakerheads onder ons: de HyperAdapt 1.0 is deze week gereleased in vier nieuwe colorways! De HyperAdapt 1.0 staat bekend om haar state-of-the-art technologie. Sterker nog: het is misschien wel het meest indrukwekkende staaltje technologie uit het Nike laboratorium van de laatste jaren. Met de HyperAdapt 1.0 loop je letterlijk en figuurlijk voorop!

Wat maakt de HyperAdapt 1.0 zo revolutionair? Dat heeft te maken met verschillende eigenschappen van de schoen. Het meest vooruitstrevende aan het model is toch wel dat de schoen zich door middel van vetertechnologie elektronisch aanpast aan de contouren van je voet. Hierdoor ontstaat er een pasvorm op maat, en kunnen we eigenlijk niet eens meer spreken van een sneaker. Eerder van een schoen als verlenging van je lichaam!

Tinker Hatfield, ontwikkelaar bij Nike met meerdere classics op zijn naam zoals onder andere de Air Jordan lijn, is maar wat trots op de HyperAdapt 1.0. Hatfield staat aan de wieg van de HyperAdapt 1.0. Innovatie is volgens Hatfield niet iets van morgen, of iets om over te dagdromen. Maar het is iets wat we met de HyperAdapt 1.0 nu al aan de levende lijven ervaren. Tinker Hatfield zei recentelijk in een interview (inderdaad, met een ietwat trotse toon): “Soms creëren we bij Nike de realiteit, voordat andere er partijen er zelfs nog maar aan gedacht hebben”.

En met de HyperAdapt 1.0 is dat helemaal waar. Wij van theSneaker heten je bij deze welkom in de toekomst! Zodra je in de schoen stapt, raakt je hiel de ingebouwde sensor. Vervolgens zullen de veters zich automatisch aantrekken. Op de zijkant van de schoen zitten twee knoppen, waarmee je de veters strakker of losser kan maken. De schoen heeft meer weg van een ruimteship dan van het 'gympie' kennen van voorheen.

De vier nieuwe colorways zijn de 'Wolf Grey', 'Hanabero', 'Team Red' en 'Team Orange', en zijn beschikbaar vanaf 8 februari. De Nike HyperAdapt 1.0 is de meest revolutionaire sneaker aller tijden – maar omdat 'ie zo revolutionair is, is het gelijk ook de duurste Nike sneaker van dit moment. De schoen gaat je 700 euro kosten! Maar, het grote voordeel is dan wel dat je je veters nooit meer hoeft te strikken. En wie wil dat nou niet?

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software