Hou je van roze? Check de nieuwe Nike Air Max 90 Pink Shade

Nike is ons langzaam maar zeker aan het warm maken voor de 30e verjaardag van de legendarische Air Max 90. De ene na de andere nieuwe colorway voor de iconische sneaker passeren de revue en dat kunnen wij eigenlijk alleen maar toejuichen. Ook nu is het weer raak met de mierzoete Nike Air Max 90 ‘Pink Shade’.

Tja.. kijk er zelf maar eens goed naar. Deze sneaker is roze.. Erg roze! Dat Nike van roze houdt was wel duidelijk na de release van de CDG x Air Max 180. Deze pink sneaker werd een groot succes, en nu lijkt de opvolger daar. Nike laat opnieuw haar voorliefde voor roze tinten blijken met deze Pink Shade colorway!

De sneaker is van head to toe gehuld in de levendige kleur roze en gemaakt van glad leer in de mix met suède. Maar let wel: iedere layer heeft weer een andere tint roze. Terwijl de zool en de branding neigen naar neon rood en oranje zijn de sockliner, tong en veters grijs van kleur. De eyestays? Neon geel. Waarom eigenlijk ook niet?

Dames en heren, en wij vermoeden dat het bij deze sneaker voornamelijk de dames zijn, deze sneaker móet je hebben! Over de exacte releasedatum van de sneaker is helaas nog niet veel bekend. Wél kunnen we jullie alvast verklappen dat het model 150 euro gaat kosten en in ieder geval beschikbaar zal komen via de officiële Nike shop. Check ook eens de andere Nike Air Max 90 modellen in de webshop van theSneaker.nl!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software