HOT or NOT: de Adidas Acapulco Slip-On!

Adidas Originals heeft vandaag een wel erg speciale release aangekondigd! De Acapulco Slip-On is geïnspireerd op de Adidas Penny Loafer 1998, en die was weer geinspireerd op - hmm hoe gaan we dit netjes zeggen – een klassieke instapper die je veelvuldig aantreft in een gemiddeld bejaardentehuis. Wij moesten er eventjes aan wennen, maar we zijn inmiddels helemaal om. Wat denken jullie van deze schoen?

Deze sneaker bewijst dat de 'grandpa style' anno 2017 gewoon sexy kan zijn. Het bovenwerk van het vernieuwende silhouet is volledig gemaakt van leer, en is uitgerust met stijlvolle perforaties en rode stiksels die zorgen voor een fraai contrast op de upper. Zoals het hoort bij een echte loafer heeft ook deze schoen een riem aan de zijkant. De Adidas branding is minimaal – en juist daarom precies goed. In het midden van schoen treffen we het stijlvolle Adidas klaverblad aan, waardoor de retro look en de nostalgische gevoelens die loskomen bij deze sneaker alleen maar versterkt worden. De gumzool en de sockliner zorgen voor een maximale stabiliteit en ondersteuning van je voet, waardoor de Acapulco Slip-On erg geschikt is om mee te skaten.

De Adidas Acapulco Slip-On: een spraakmakende release uit het kamp van het merk met de drie strepen. Wordt het een groot succes, of wordt het juist een regelrechte flop? Het is op dit moment moeilijk in te schatten. Wij zien onszelf echter wel flaneren op een zomerse namiddag met deze classic loafer aan onze voeten. De kicks zijn te verkrijgen vanaf 1 maart. Check onze Facebook pagina regelmatig, dan weet je zeker dat je op de hoogte blijft omtrent deze sneaker!

 

BESTEL DE ADIDAS ACAPULCO SLIP-ON HIER

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software