Herbeleef carnaval met de nieuwe Nike Air Max 95 Carnaval!

Carnaval a.k.a het mooiste feestje van het jaar zit er helaas alweer op. Maar Nike kan er klaarblijkelijk nog steeds geen genoeg van krijgen. Uitgerekend net na carnaval dropt Nike een nieuwe colorway die volledig geïnspireerd is op carnaval!

Met deze schoen trek je meteen de aandacht. Sterker nog; met deze schoen schreeuw je om aandacht! Als je de colorway vergelijkt met andere edities van de Air Max 95 istie ook gewoon erg opvallend en kleurrijk. De AM95 is vaak opgebouwd uit verschillende kleuren en patronen, maar dit slaat werkelijk alles!

Bij het vormgeven van deze AM95 Carnaval is er gebruik gemaakt van veel verschillende kleuren: rood, geel, blauw, zwart, wit. Je denkt haast dat dit niet goed kan gaan - maar niets is minder waar. Ondanks de verschillende en tegenstrijdige kleuren oogt de schoen als een cool geheel.

De basis van de schoen is rood van kleur en heeft (van boven naar beneden) zwart/blauwe, rood/blauwe en geel/blauwe panels. Deze panels zijn niet alleen heel fel gekleurd; ze zijn ook nog eens stuk voor stuk uitgerust met verschillende graphics zoals stippen, strepen en ruitjes.

Het materiaal is precies zoals je gewend bent van de AM95: stijlvol suède en leer. De tong is misschien wel het coolste detail: geheel van leer, strak in het zwart en bovendien uitgerust met twee kronen. Eigenlijk een best maf conrast. Het geeft de schoen namelijk enerzijds een koninklijke look, iets wat flink contrasteert met het schreeuwende en opvallende uiterlijk van de rest van de schoen. Oh ja, op de inlegzolen staat een illustratie van twee hoefijzers. Want tja, waarom niet? Het is nou eenmaal carnaval!

Dit alles komt op een frisse witte tussenzool en een rode buitenzool. Houd je van lekker opvallende sneakers? Zoek dan niet verder, je hebt ‘m gevonden. Je bent klaar! De Nike Air Max 95 Carnaval is vanaf nu te verkrijgen via de officiële Nike store. Wees er snel bij, deze unieke schoen zal vermoedelijk in rap tempo over de toonbank vliegen.

Check ook gerust eens onze andere Air Max 95’s. Wij hebben de allergrootste sneakercollectie van Nederland! Door onze handige zoekfunctie vind je gegarandeerd de schoen van jouw dromen, en dat altijd voor de allerlaagste prijs!

BESTEL DE NIKE AIR MAX 95 CARNAVAL HIER

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software