Groar! Ga op safari met de nieuwe Nike Air Max 1 WMNS ‘Black Leopard’

Twee weken geleden kondigde Nike met veel bombarie de nieuwe Nike Air Max 1 WMNS Leopard aan. En nu dropt Nike een sneakpreview van een andere leopard sneaker die morgen gereleased wordt en minstens zo vet is.. de Nike Air Max 1 ‘Black Leopard’!

De basis van de Black Leopard is zwart van kleur. Dit komt door de zwarte panelen op het midden en op de hiel van de schoen. Deze zijn beide gemaakt van robuust kwaliteitsleer. Het voorstuk a.k.a de vamp, de tong en de heel tab zijn gefabriceerd van soepel en lichtgewicht mesh.

De mudguard is blauw (Racer Blue) en de alom bekende Swoosh is flitsend rood (Habanero Red). Dit levert in combinatie met de zwarte upper een gaaf contrast op. De blauwe en rode panelen zijn gemaakt van hoogwaardig suède en bovendien bedrukt met een gloednieuwe luipaarden print. Dit maakt deze sneaker echt onweerstaanbaar!

De AM1 wordt verder geleverd op een moddervette zwarte zool inclusief zwarte Air Unit. Onder de heel tab zit een panel van ponyhair, iets wat we vaker terug zien bij Nike indien de schoenen geïnspireerd zijn op een dier uit het dierenrijk. Dit doet denken aan een zachte dierenvacht en geeft de sneaker de gewenste dierlijke look. Groaar!

We moeten de mannen helaas wel weer teleurstellen: ook deze sneaker is weer een WMNS only uitgave en zal verkrijgbaar zijn tot en met maat 44,5. De officiële release van de Nike Air Max 1 WMNS Black Leopard zal morgen plaatsvinden, op 1 maart. De sneaker zal verkrijgbaar zijn via de Nike store en enkele geselecteerde retailers. Hij gaat je zo’n € 145 kosten.

En we hebben goed nieuws voor jullie: deze ‘eyecandy’ Black Leopard colorway zal ook verschijnen op zowel de Air Max 95 als de Air Max 98. Meer omtrent de release van deze modellen vind je natuurlijk op theSneaker.nl. Houd onze blog dus goed in de gaten! Kun je écht niet wachten? Dan kun je je in onze webshop ook prima vermaken met andere colorways van de Air Max 1, Air Max 95 en Air Max 98. Veel plezier bij het shoppen!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software