Frisse adidas Lucas Premiere komt in twee zomerse pastelkleuren!

Deze lente dropt adidas twee nieuwe colorways voor de adidas Lucas Premiere. Ze zijn geïnspireerd op het Franse stadje Biarritz, de woonplaats van adidas Skateboarding Pro Lucas Puig.

Het model Lucas Premiere is al een tijdje verkrijgbaar en is dus in principe niets nieuws. De schoen is de liefdesbaby van het Duitse adidas en de Franse pro-skateboarder Lucas Puig. De Lucas Premier heeft het volgens Puig zelf allemaal: “Skaten met deze schoen voelt vanaf moment één geweldig. Met deze schoenen heb je het allerbeste boardgevoel."

En inderdaad, de schoenen zijn speciaal ontworpen voor optimale controle. Ze zijn gebaseerd op classic volleybalschoenen uit de archieven van adidas, maar zijn gepimped naar Lucas Puig' speciale wensen en niet te evenaren stijl.

De upper van de schoen is gemaakt van gebreide stof en robuust suède. De schoen is zo ontworpen dat je voeten lekker koel blijven, in wat voor omstandigheden dan ook! Bijna het gehele bovenwerk bestaat uit ademend materiaal. Het middenstuk en het gedeelte bij de eyelets is gebreid knit, super luchtig dus. Eén ding is zeker: deze schoen waait lekker door!

Maar een skateboardschoen zou geen skateboardschoen zijn alstie niet stevig en duurzaam was. De toebox is gemaakt van slijtvast materiaal en de vulcanized zool biedt de juiste ondersteuning zonder dat het cruciale boardgevoel wordt opgeofferd. Dit vindt Puig zelf het allerbelangrijkste onderdeel van een skateschoen.

De twee nieuwe colorways zijn geïnspireerd op Biarritz. Puig houdt van zijn woonplaats omdat het kustplaatje een walhalla is om te skaten en te surfen en er bovendien een erg aangename strandcultuur leeft.

“Ik ben naar Biarritz verhuisd voor de zee. Mijn vriendin en ik kwamen hier al vaak om vakantie te vieren, maar die tripjes waren altijd te kort. Dus hebben we besloten hier naar toe te verhuizen, zodat we dit vakantiegevoel het hele jaar zouden hebben!" zo zei Puig recentelijk in een interview omtrent de release van de twee nieuwe colorways.

De schoen komt in twee nieuwe pastelkleuren. Eén van deze is licht roze met witte details. Deze schoen doet denken aan een glinsterende roze oceaan bij een zomerse zonsondergang in Biarritz. De tweede schoen is gebroken wit en heeft details in neon geel. Deze schoen past helemaal in dezelfde vibe; het neon geel heeft veel weg van zonnestralen op een net te hete zomerse middag in het Franse kunstplaatsje. Deze schoen ademt de zomer!

De schoen hit de Amerikaanse markt op 8 maart, en zal ook spoedig de grote oversteek naar Europa maken. Wanneer precies, dat is nog even onbekend. Zodra we meer informatie te horen krijgen over de release van dit pareltje, posten we dit uiteraard meteen op onze social-media kanalen. Blijf ons dus goed in de gaten houden! Tot die tijd kun je ook prima vermaken met andere adidas sneakers uit ons assortiment. Veel plezier bij het shoppen!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software