FILA dropt populaire Ray Tracer in nieuwe colorway

De FILA Ray Tracer ziet er super retro uit, maar is nog maar een jonkie. De sneaker is vanaf het najaar van 2018 te verkrijgen en werd door de dadsneaker trend een instant bestseller. En goed nieuws voor alle fans van dit model: vandaag is er een nieuwe colorway van het model gereleased!

Het is stiekem alweer best lang geleden dat wij bericht deden over het wel en wee van FILA. En dat is eigenlijk best wel onterecht. FILA heeft het laatste half jaar namelijk een enorme comeback gemaakt, en heeft zich ontpopt tot een grote favoriet onder de fashiongoeroes. De FILA Disruptor werd omarmd door sterren zoals Kylie Jenner en Selena Gomez en heeft zo’n enorme chunky zool dat je ‘m de laatste maanden bijna niet gemist kán hebben.

De Ray Tracer heeft ook een moddervette zool, zoals we inmiddels wel gewend zijn van sneakers die deel uit maken van de FILA revival. De sneaker ademt het merk, ook in haar kleuren: wit, rood en blauw. Precies de kleuren van het logo van het Italiaanse sportmerk!

De basis van de upper is wit, en juist daarom komen de kleuren rood en blauw extra goed naar voren. De kleuren contrasteren met het spierwitte bovenwerk en vallen daardoor lekker op! Op de dikke midsole komen ook dezelfde kleuren weer terug in verschillende accenten. Op de heeltab treffen we ook het rood en blauw uit het logo aan.

De witte FILA Ray Tracer is helemaal hot en happening en is door haar witte kleur goed te combineren met verschillende soorten flashy outfits. Het model is unisex en dus zowel geschikt voor mannen als vrouwen! Blijf voor meer nieuws uit sneakerland onze social media kanalen volgen en check in onze webshop ook eens onze andere FILA sneakers. We hebben er meer dan genoeg!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software