Experimenteel en revolutionair: de nieuwe Air Zoom-Type uit de Nike N.354 serie

De nieuwe Nike Air Zoom-Type uit de unieke N.354 serie is binnenkort te verkrijgen in de stunning colorway Summit White. Ben je benieuwd naar deze nieuwe experimentele sneaker van Nike? Lees dan snel verder!

De N.354 is een speciale lijn van Nike die volledig gericht is op innovatie. Vaak vertegenwoordigen de prototypes een proef om een atletisch probleem op te lossen. Door de experimentele lijn in het leven te roepen, creëerde Nike voor zichzelf echter ook een vrijplaats waar onvoorspelbare en vernieuwende ideeën kunnen worden getest. De serie heeft de laatste jaren een aantal interessante silhouetten opgeleverd, waarbij het ene prototype succesvoller was dan de andere. We kunnen stellen dat de N.354 lijn er met deze release alleen maar op vooruit zal gaan.

De Air Zoom-Type heeft een bovenwerk van zacht suède. Het model experimenteert met nieuwe technologieën waarvan de meest opvallende toch wel de zichtbare Zoom Air Pods zijn. Deze zitten bij deze sneaker namelijk niet in de hak, maar in de voorvoet. Het heeft een heerlijk dempende werking en daarnaast zijn de licht uitstekende Air Pods een look die we nog nooit eerder hebben gezien. Dit is het beste zichtbaar op de foto die vanaf de bovenkant is gemaakt. Een ander vernieuwend dingetje is de TPU-plaat, die we aantreffen over de gehele lengte van de voet.

De sneaker ziet er daarnaast ook nog eens uit om je vingers bij af te likken! De hand van het designteam van Nike is zichtbaar in kleine details, zoals bijvoorbeeld de minimale manier waarop de Swoosh is vormgegeven. Ook de geperforeerde ventilatiegaatjes boven de voorvoet hebben we nog niet eerder gezien. De zichtbare stiksels op het silhouet zorgen voor extra ondersteuning.

De Nike Air Zoom-Type Summit White is verkrijgbaar vanaf 3 juli om 9:00 via de officiële Nike store en gaat je 150 euro kosten. We raden je aan om tegen die tijd standby te zitten achter de computer, want deze unieke sneaker gaat binnen mum van tijd uitverkopen!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software