Eerste foto's van de nieuwe Nike Air Max 90 ‘Home and Away’ Pack uitgelekt!

De Air Max 90 is een levende legende! En het model leeft momenteel meer dan ooit. Vanwege haar 30e verjaardag trakteert Nike ons de laatste tijd op diverse nieuwe unieke colorways en samenwerkingen. Een goed voorbeeld hiervan is deze Nike Air Max 90 ‘Home and Away’ Pack!

De Air Max 90 werd in 1990 ontworpen door Tinker Hatfield. De schoen werd gelanceerd als hardloopschoen maar groeide razendsnel uit tot een populaire lifestyle sneaker. Home and Away colorways, zoals in deze Pack het veal is, hebben we al vaker gezien van Nike. Elke sneaker representeert een thuis en uit tenue van een club. De pack bestaat dan ook uit twee sterk contrasterende colorways.

De eerste colorway uit deze pack heeft een witte basis met daarop diverse blauw tinten. Zo zijn de mudguard en de sockliner zeer donker van kleur – een kleur blauw die bijna nijgt naar zwart. Elders op het bovenwerk, check bijvoorbeeld de swoosh en de Air Max branding op zowel de zijkant als de hiel, zien we het lichtere en classy koningsblauw. De unieke release van de AM90 is gemaakt van stevig en glad nubuk leer met daarover suède overlays.

Bij de tweede colorway overheersen de kleuren oranje en zwart – twee contrasterende kleuren die wonder boven wonder perfect samengaan op het bovenwerk van deze sneaker. Door deze kleuren knalt de schoen op je netvlies! Het felle oranje zien we terug op de Air Unit, de hiel en de veters. De mudguard is echter pikzwart, net als de voering en de sockliner. Beide schoenen hebben een iets kleinere Swoosh dan je gewend bent van de Air Max 90. Deze zogenaamde ‘Jewel Swoosh’ geeft extra reliëf en een flinke portie stijl aan het bovenwerk. De buitenzool van zowel de blauwe als oranje colorway hebben een gummi bruine buitenzool. Beide sneakers hebben daarnaast allebei een ‘Home and Away’ tag op de tong, die de sneakers helemaal afmaakt!

Zoals je ziet zijn de fotos er al.. maar verder tasten we nog behoorlijk in het duister. Het is nog onbekend wanneer deze vette pack precies gereleased zal worden. Om goed op de hoogte te blijven raden we jullie aan om onze blog goed in de gaten te houden. Kun je echt niet wachten? Check dan de andere Air Max 90 modellen in de webshop van theSneaker.nl! Bij ons tref je altijd de vetste colorways voor de laagste prijzen!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software