Een nieuwe optie voor de dames: de Nike Air Max Jewell

Nike Air Max viert deze maand haar dertigste verjaardag en dat zullen we weten ook. De hele maand maart is het 'Air Max Day', en Nike heeft beloofd ons deze maand te trakteren op diverse nieuwe Air Max releases. Deze week komen ze op de proppen met de nieuwe Nike Air Max Jewell - een nieuw model dat speciaal is ontworpen voor de dames!

Herinnert de schoen je ergens aan? Dat kan kloppen! Voor het ontwerp nam Nike namelijk de Air Max Plus uit 1998 als blauwdruk. Het silhouet van de Air Max Jewell heeft dan ook veel gelijkenissen met deze klassieker, maar is iets puurder en heeft een nog strakkere vormgeving. Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van mesh, en heeft fraaie glanzende leren panelen op de hiel en bij het teen gedeelte. En wat mag natuurlijk niet ontbreken bij een Air Max? Juist, de classic Air Max bubbel in de zool!

Wat deze release tot een wel heel bijzondere maakt, is het feit dat de Air Max Jewell pas de tweede schoen uit de Air Max serie is die speciaal ontworpen is voor vrouwen. De fraaie sneaker met het strakke en simplistische design zal aanvankelijk beschikbaar zijn in de kleuren black, white en palm green. Wij voorspellen echter dat nieuwe colorways niet lang op zich zullen laten wachten. De sneaker is verkrijgbaar vanaf 2 maart en je pikt 'm al op voor 110 euro!

BESTEL DE DAMES NIKE AIR MAX JEWELL HIER

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software