Zomerse Adidas Munchen is bezig aan een stevige comeback!

De stad München staat bekend om een paar zaken: het Oktoberfest waar het bier rijkelijk vloeit, de bijbehorende traditionele lederhosen en de wereldberoemde voetbalclub. Maar er is nog iets anders wat bekend staat als legendarisch en wat onlosmakelijk verbonden is met de stad: de Adidas Originals München!

De schoen verscheen voor het eerst op het toneel in 1979, en is de laatste maanden bezig aan een stevige comeback. Ken jij 'm al? Nee? Dat wordt het hoog tijd dat ook jij kennis maakt met deze perfecte zomer sneaker. De schoen werd op de markt gebracht als sportschoen en was geliefd in het basketbal, hockey, volleybal en badminton. Een multifunctionele schoen dus! En multifunctioneel, dat is de sneaker nog steeds. Het design heeft Adidas in tact gelaten, maar de schoen heeft wel enkele upgrades ondergaan waardoor 'ie helemaal 2017 proof is.

De schoen heeft de welbekende drie strepen en een coole contrasterende heeltab. Het München logo vinden we terug op de zijkant in stijlvol goud. Terwijl het bovenwerk vroeger gemaakt was van Nylon, istie nu vervaardigd van stijlvol suède. Ook de zool is vernieuwd en daardoor een stuk beter, waardoor de Adidas München niets meer te wensen overlaat.

Of je met deze sneaker nu naar het Oktoberfest gaat, een zomers meertje bezoekt of een lekker terrasje pikt: de Adidas München is net zoals vroeger op meerdere fronten inzetbaar. Met deze zomerse allrounder met coole vintage uitstraling sla je de plank aankomende zomer nooit mis! De Adidas Originals München maakt deel uit van de populaire Adidas 'City Series' en is beschikbaar in verschillende fraaie kleuren. Check snel alle colorways van de Adidas München via theSneaker.nl!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software