De Nike Air Max LD-Zero in pastel roze: maak kennis met de 'Pearl Pink'!

En het is alweer tijd voor een nieuwe Air Max Day verrassing! Nike zit deze maand duidelijk niet stil en brengt de LD-Zero uit in een colorway die wel heel smooth is: de Nike Air Max LD-Zero 'Pearl Pink'! Perfect voor de lente, als je het ons vraagt.

Voor degenen die de Air Max LD-Zero nog niet kennen even wat snelle facts op een rijtje. De schoen is geïnspireerd op het oorspronkelijke design van Hiroshi Fujiwara, de Japanse designer die namens Nike het ene spectaculaire ontwerp na het andere produceert. En we kunnen er niet om heen: de Air Max LD-Zero is er weer zo ééntje. De damesschoen heeft een comfortabele LD-1000 upper, maar het meest opvallende van de sneaker zit 'm echter in de zool. De Air Max LD-Zero komt op een Air Max unit over de gehele lengte van de schoen, zoals we dat onder ander kennen van de Air Max 2016. Het resultaat is een uniek en iconisch model dat moderniteit en minimalisme uitstraalt. De zool zorgt bovendien voor een demping zoals je die nog nooit ervaren hebt: super comfortabel. Het bovenwerk van de LD-Zero is gemaakt van nylon, en heeft synthetisch lederen overlays voor extra duurzaamheid.

En nu komt de sneaker ter ere van 'Air Max Day' dus in de hele zoete 'Pearl Pink' colorway. Zelfs de Air Max unit is geheel pastelkleurig roze! Deze sneaker wil je toch gewoon hebben? Je zal nog wel even geduld moeten hebben: de exacte release datum van de sneaker is nog niet bekend. Wel weten we dat de releasedatum om en nabij 10 april zal liggen. Wanneer we meer informatie hebben, lees je dit uiteraard meteen op theSneaker.nl!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software