De nieuwe Nike Zoom Vaper Tour AJ3 dropt in asap classic 'Atmos Elephant' colorway!

Wat krijg je als je de twee levende legendes Roger Federer en Michael Jordan samen een sneaker laat ontwerpen? Juist: een legendarische sneaker! En uitgerekend deze sneaker zal binnenkort gereleased worden in misschien wel de meest populaire colorway aller tijden. Maak kennis me de sensationele Nike Zoom Vapor Tour AJ3 'Atmos Elephant'!

De sneaker is van oorsprong een tennisschoen, en is Roger Federer's eigen adaptatie van Michael Jordans legendarische basketbalschoen Air Jordan 3. Kun je het allemaal nog volgen? Een beetje ingewikkeld, maar het resultaat mag er zijn. De sneaker gaat officieel bij Nike door het leven als de 'Black/White/Clear Jade' c.olorway, maar we kennem 'm allemaal als de 'Atmos Elpehant'. Met deze nieuwe editie geeftt Nike een vervolg aan de succesvolle 'Fire Red' colorway van afgelopen zomer.

En sjemig, wat istie gaaf geworden. Met deze sneaker heeft Nike wederom goud in handen. Noem het toevel of niet, maar bijna iedere elphant editie van een populaire Nike sneaker staat garant voor een kaskraker! De colorway is ontworpen in samenwerking met de legendarische Japanse sneakershop 'Atmos' uit Tokyo, en het mag dan ook geen verrassing zijn dat de sneaker daar als eerste te verkrijgen zal zijn.

De sneaker dropt daar namelijk, juist, deze week! Als je geen geld of tijd hebt om het eerste het beste vliegtuig naar Tokio te boeken, dan zal je nog even moeten wachten tot je de sneaker zelf in handen kan hebben. De rest van de wereld zal nog even moeten wachten – namelijk tot 17 november. Hou theSneaker.nl tegen die tijd dus met een scherp oog in de gaten, want naar verwachting zal ook deze Nike sneaker weer een sensatie worden en over de toonbank vliegen als warme broodjes. Wees er op tijd bij!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software