De legendarische Nike Air Max 97 'Silver Bullet' is weer te verkrijgen!

Vandaag hebben we goed nieuws voor jullie. Nike heeft één van de meest iconische sneakers aller tijden opnieuw uitgebracht: de Nike Air Max 97 'Silver Bullet'. En deze volledige re-stock is gisteren al losgebarsten! 

Het silhouet van de Air Max 97 is nog van voor de millennium wisseling, maar oogt anno 2017 nog steeds modern – wat zeggen we: futuristisch. Eind jaren negentig was men in de ban was van alles wat met de toekomst te maken had: een groot aantal futuristische sneakers werden in deze periode gereleased. Veel van deze modellen kunnen we ons al lang niet meer herinneren, maar de Air Max '97 is er nog steeds, en zal vermoedelijk nooit meer verdwijnen. 

Het model sloeg toen al in als een bom. Dit was met name te danken aan de reflecterende en vloeiende lijnen die het silhouet kenmerken. De zilvergrijze kleur van de sneaker ziet er cool uit en is geïnspireerd op de razendsnelle Japanse kogeltrein de 'Super Express'. Daarnaast was de sneaker ook nog eens baanbrekend doordat het de allereerste ooit was met een Air Max demping over de gehele lengte van de schoen. 

Aan het begin van dit jaar maakte de sneaker al een kleine comeback door een beperkte online re-stock. Maar zoals het zo vaak gaat bij dergelijke unieke releases waren de kicks binnen mum van tijd helemaal uitverkocht. Daardoor hebben veel sneaker fanaten misgetast. Maar, we hebben goed nieuws voor jullie. Nike heeft gisteren een volledige re-stock van de Air Max '97 gerealiseerd! Ben er snel bij en haal het kunstwerkje in huis voor 170 euro!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software