De klassieker Nike Air Max Light keert terug in 2019!

Het gonsde de afgelopen maanden al van de geruchten in sneakerland, maar nu lijkt het dan eindelijk toch te gaan gebeuren. Nike heeft vandaag aangekondigd dat we spoedig een terugkeer van de ultieme retro sneaker 'Nike Air Max Light' kunnen verwachten!

De Air Max Light werd uitgebracht in 1989, destijds als de opvolger van de Air Max 1. Het model werd een kleine twee jaar na de Air Max 1 gereleased, en toonde wat betreft uiterlijk grote overeenkomsten met dit model. Hierdoor werd de schoen destijds in de volksmond ook wel de Air Max 2 genoemd. De Air Max Light heeft immers hetzelfde iconische en revolutionaire ontwerp met de strakke lijnen.

De Air Max Light is eigenlijk nooit echt doorgebroken. Dit heeft grotendeels te maken met het gigantische succes van de Air Max 90, die niet veel later de evolutie van de Air Max 1 doorzette. Zoals we weten is Nike de laatste tijd bezig om de minder bekende modellen die toch heel cool zijn eindelijk de aandacht te schenken die ze verdienen! Schoenen die jarenlang weg lagen te stoffen in de kelder van het Nike hoofdkwartier krijgen een welverdiende retro-treatment in de vorm van een heruitgave van de schoen, meestal ook in nieuwe colorways. Hierdoor zijn klassiekers zoals de Air Max Deluxe of de Air Max 2 Light '94 ineens niet meer zo obscuur als ze ooit waren, maar relatief makkelijk te verkrijgen. En dit is nu dus ook het geval met de Nike Air Max Light.

De sneaker is destijds uitgebracht in verschillende vette colorways, en het ontwerp biedt ook genoeg mogelijkheden om de schoen opnieuw te pimpen in nieuwe kleuren. Nike zal de Air Max Light in 2019 in ieder geval zeker weten herintroduceren in haar originele colorways 'navy blue' en 'sport red'.

Kun je nou echt niet wachten op de re-release van de Air Max Light? Probeer dan eerst eens de Air Max 1 of de Air Max 90, die wat betreft looks uit dezelfde familie komen als de Air Max Light. Je vindt ze uiteraard allemaal in onze webshop. Wil je toch echt de Air Max Light? Dan zul je nog even geduld moet hebben. Stay tuned, blijf onze blog checken voor meer info!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software