Dé damessneaker van dit moment ClimaCool 2/17 komt in twee nieuwe colorways!

Adidas heeft een hele lekkere drop aangekondigd! Het gaat om twee nieuwe colorways van de hippe Climacool: 'Core Black' en 'Red Night'! En sorry heren, maar deze keer istie exclusief voor vrouwen.

Het betreft hier de nieuwe uitvoering van de Climacool: de 2/17. Het model is de nieuwe hit van Adidas, en komt nog net op tijd voor het einde van de zomer. Met deze sneaker aan je voeten zie je er cool uit, maar ben je ook letterlijk cool. De schoen ademt namelijk als nooit te voren!

Het nieuwe 2/17 silhouet blijft grotendeels trouw aan haar voorganger, en heeft nog steeds die fijne upper van mesh. De TPU support op de hiel en teen zijn ook nog aanwezig: dat waar de schoen zo bekend mee is geworden. De sneaker zit als een sok om je voeten, en is daardoor ultiem comfortabel! Bovendien komt het fraaie kunstwerkje op een lichgewicht AdiPrene zool, welke de schoen een 'early 2000s' look geeft die de schoen zo populair maakt. Beide schoenen zijn afgewerkt met de welbekende drie strepen op de zijkant en de ClimaCool branding op de tong.

De nieuwe 2/17 komt in 'Core Black' en 'Red Night', en ziet er daardoor nog futuristischer uit dan voorheen! De twee nieuwe colorways zullen te verkrijgen zijn vanaf 10 augustus via de Adidas store. De schoen is erg goed ontvangen. Wees er dus snel bij, dit kan wel eens de topper van de nazomer worden!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software