Binnenkort verkrijgbaar: de Adidas EQT Racing 91!

Binnenkort verkrijgbaar: de Adidas EQT Racing 91! De release van de EQT Racing in de jaren '90 deed flink wat stof opwaaien. De schoen legde de lat wat betreft de pasvorm en de uitstraling van hardloopschoenen een stuk hoger dan men op dat moment gewend was. En de sneaker heeft ook nog eens coole uitsneden op het bovenwerk. Dit maakt 'm tot een een echte eye catcher!

De dames sneaker uit 1991 wordt opnieuw uitgegeven en heeft een aantal frisse innovaties ondergaan waardoor 'ie helemaal klaar is voor de straten van nu! De schoen is een lust voor het oog met haar suède bovenwerk met smaakvolle uitsneden. En dat hebben we eigenlijk nog nooit gezien bij zo'n coole sneaker! De EQT Racing 91 heeft bovendien gebreide underlays die zorgen voor een look en feel die helemaal summer proof is. De overlay op de hiel is gemaakt van kwalitatief nubucks leer, welke er voor zorgt dat de sneaker lekker gestroomlijnd is. Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, komt de sneaker ook nog eens op een schok dempende EVA-zool voor een optimaal draagcomfort!

Met deze verfrissende EQT schoenen kom je creatief voor de dag, én ben je helemaal klaar voor urban avonturen! De sneaker is te verkrijgen vanaf 23 maart, en kost je het bedrag van 99,95 euro.

BESTEL DE ADIDAS EQT RACING 91 HIER

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software