De Asics Gel Lyte III OG colorway – de terugkeer van een icoon!

De Asics Gel Lyte III, wie kent ‘m niet? Deze classic van Asics werd gereleased in 1990 en viert binnenkort dus haar 30e verjaardag. De Japanse sneakergigant dropt de sneaker daarom in haar OG colorway.

De Asics Gel Lyte III werd ontworpen door Shigeyuki Mutsui. Zijn doel was om een runner te maken die performance, functionaliteit en stijl zou verenigen in één schoen. Well, wij kunnen alleen maar concluderen dat ‘m dat gelukt is. En hoe!

Zo’n dertig jaar later is de Gel Lyte III nog steeds de bestverkopende sneaker van Asics en is het model uitgegroeid tot iconische proporties. De sneaker loopt voorop wat betreft stabiliteit, ondersteuning en comfort en beschikt met de EVA-midsole en de verticaal ingelegde middenvoet frame nog steeds over een fraai staaltje state-of-the-art technologie. Door de revolutionaire split-tong constructie en het vooruitstrevende kleurgebruik maakte de Asics Gell Lyte III al snel de overstap naar het fashion en lifestyle segment.

En nu keert de eerste, de original colorway van de schoen terug! De upper is gemaakt van wit textiel en heeft groene en gele overlays en zo hier en daar een zwart accent. De tong, veters en sockliner zijn felgeel van kleur en de toebox en de heeltab zijn gemaakt van stijlvol groen suède. Zwarte details treffen we aan op de heel clip, de outsole én achter de kenmerkende Asics branding in zwart gaas. De fraaie colorway komt op een witte midsole met een zwarte outsole.

Yay! De OG colorway is back! Is deze classic colorway iets voor jou? Dan hebben we goed nieuws. Hij is vanaf vandaag de bestellen via onder andere Epic Store. Check ook eens onze andere colorways van de Gel Lyte III. In de webshop van theSneaker.nl hebben we het grootste aanbod van Nederland!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software