De adidas Ozweego: een nieuwe sneaker met het 90’s DNA

Dames en heren, opgelet! adidas heeft de nieuwe Ozweego gereleased! De nieuwe uitvoering is een herinterpretatie van de classic Ozweego 3 uit de jaren ’90 en ziet er gewoon super fris en trendy uit.

adidas is wereldkampioen Oude Klassiekers Nieuw Leven Inblazen. De Ozweego won de afgelopen tijd al aan populariteit met dank aan de Belgische modeontwerper Raf Simons. Deze wereldberoemde designer bracht in een speciale collab met adidas de Ozweego uit in enkele unieke colorways en poetste hiermee het imago van het model flink op. De oplage was echter zeer beperkt en ze waren erg prijzig. Nu is er dan eindelijk een nieuwe en betaalbare versie beschikbaar voor het grote publiek!

Voor deze nieuwe en verbeterde versie van de Ozweego heeft adidas goed gekeken naar de Ozweego 3 uit 1998 en voortgebouwd op de sterke aspecten. Zo is de schoen nog steeds gefabriceerd van zacht mesh, luxe suède en glad en stevig TPU rubber. De basis van de sneaker is wit en de upper heeft neongele, blauwe en grijze details. De mudguard is gemaakt van grijs suède en de bekende drie strepen op de zijkant zijn blauw en neongeel gekleurd. Verder opvallend aan deze sneaker is het eyestays panel, welke eruit springt door haar blauwe kleur en materiaal van leer.

Ook andere innovatieve elementen van de Ozweego 3 zijn overgenomen op het nieuwe model. Zo is het technische hoogstandje van de sneaker nog steeds de beige en chunky adiPRENE+ tussenzool. De adiPRENE demping zorgt voor een uitmuntende demping en hoog loopcomfort.

Het resultaat? Een echte eye-catcher die de nineties helemaal laat herleven! De nieuwe adidas Ozweego is lichtgewicht, comfortabel, fancy én heeft onmiskenbaar 90’s DNA. De kleurencombi oogt superfris en geeft de sneaker een echte zomerse uitstraling… en laat het nou toevallig net zomer zijn! De sneaker is te verkrijgen sinds 22 juni en heeft een prijskaartje van 120 euro.

 

Haal deze topper nu in huis via de officiële adidas shop!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software