Dames opgelet! Puma lanceert nieuwe Basket Heart in 'Copper Rose' colorway!

Eerder dit jaar maakten we al kennis met de nieuwe Puma Basket Heart 'Lila', en nu is het de beurt aan een ander nieuw pareltje. De laatste uitvoering van de Puma Basket Heart heeft een 'Copper Rose' metallic colorway! De upper heeft een fraaie glans over zich, waardoor de schoen een luxe uitstraling heeft.

Even een geschiedenislesje. De Puma Basket maakte al snel de stap van het basketbalveld naar het lifestyle schoenenrek. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, was het niet Chuck Taylor maar Walt “Clyde” Frazier” die de eerste ster uit de NBA was met een eigen schoen: de Puma Clyde. De Clyde ontwikkelde zich tot de Puma Basket, wat inmiddels een legendarische sneaker is. De sneaker kwam dus oorspronkelijk op de markt als basketbalschoen, maar werd al gauw geadopteerd door veel sneaker liefhebbers. Het gevolg? Binnen een mum van tijd was het een geliefde allrounder. Puma gaat al enkele jaren de samenwerking aan met verschillende grote celebrities. Na de Fenty x Puma serie met Rihanna en de Puma Fierce campagne met Kylie Jenner, werd niemand minder dan Cara Delevingne in 2016 het gezicht achter de nieuwe Puma Basket Heart!

De Puma Basket Heart laat vrouwenharten sneller laat kloppen! Het model is een nieuwe interpretatie van de Basket, heeft een lekkere make-over gekregen zonder die aangename retro-look daarbij te verliezen. De Basket Heart heeft een ongekend hoog draagcomfort en een coole uitstraling! De Heart editie is een nieuw tijdperk in de geschiedenis van deze legendarische sneaker.

Wat gelijk opvalt aan de Puma Basket Heart zijn uiteraard de coole en misschien wel ietwat overdreven veters! Ze zijn lekker oversized, wat zorgt voor de vrouwelijke touch die deze sneaker zo populair maakt. Vind je de veters iets té veel van het goede? Geen zorgen, de schoen wordt geleverd met een extra paar normale veters. De schoen komt op een metallic midzool, en de binnenzijde van de schoen is gevoerd met textiel.

De Puma Basket Heart gaat je 99 euro kosten! Bevalt het model je, maar vind je de kleur minder geslaagd? Dat kan natuurlijk – smaken verschillen. Neem dan eens een kijkje in ons volledige Puma Basket aanbod. Er is keuze genoeg! Veel plezier bij het shoppen!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software