Dames opgelet: check de adembenemende Nike Beautiful x Powerful Pack!

Soms, heel soms, wagen we ons aan voorspellingen. Zoals vandaag. Bij deze voorspellen we dat de nieuwe Nike Beautiful x Powerful pack wel eens dé zomerhit van dit jaar kan gaan worden. De unieke damespack bestaat uit de Air Max Thea, Air Max Jewell, Cortez Classic, Internationalist en Blazer Low.

Inderdaad, dat zijn de meest iconische en populaire lifestyle sneakers van Nike van dit moment. Allemaal met een stijlvol wit bovenwerk en stuk voor stuk uitgerust met fraaie gouden details. De sneakers zijn geïnspireerd op de muze van de collectie: Elaine Thompson. Elaine Thompson is een Jamaicaanse hardloopster en momenteel misschien wel de snelste vrouw ter wereld: tijdens de Olympische Spelen van 2016 in Rio de Janeiro brak ze record na record. De definitie van een echte powerwoman dus!

De Beautiful x Powerful pack is een ode aan haar harde werken, haar toewijding aan de sport en haar prachtige overwinningen. De combinatie van het geperforeerde effen witte lederen bovenwerk met de gouden details is erg smaakvol en bovendien helemaal summer ready! Een ander leuk detail? De sneakers hebben allemaal Elaine's handtekening, haar lijfspreuk “one life, one chance” én haar winnende tijden op de binnenzool. Cool toch?

De pack is verkrijgbaar vanaf 1 juni. Bestel 'm snel op de webshop van Nike voor het te laat is, of shop rustig verder op theSneaker en ontdek andere, eveneens zeer fraaie damessneakers!

SHOP DE NIKE BEAUTIFUL X POWERFUL COLLECTIE HIER

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software