Cristiano Ronaldo brengt met toffe nieuwe Air Max 97 release een ode aan zijn thuisland Portugal

Cristiano Ronaldo is misschien wel de bekendste voetballer aller tijden. De voetballer is momenteel in topvorm, vestigt nog steeds record na record en wint nog steeds prijs na prijs. Maar Cristiano staat naast een begenadigd voetballer ook bekend als een stijlicoon. Cristiano Ronaldo en het designteam van Nike trakteren ons op weer een nieuwe colorway van zijn eigen versie van de classic Nike Air Max 97!

Zoals je eerder kon lezen op onze blog lanceerde Cristiano in oktober samen met Nike de Air Max 97 in metallic gold. Shiny, stijlvol en bijna koninklijk te noemen: het past helemaal bij de voetballer Cristiano Ronaldo. En nu is het alweer tijd voor de volgende colorway van het zelfde model. De nieuwe versie van de Nike Air Max 97 is met het oog op het aankomende WK gebaseerd op zijn thuisland Portugal. Net als het shirt van de Portugese nationale voetbalploeg is de sneaker bijna helemaal rood van kleur. De sneaker komt verder met groene en gele veters, welke eveneens een verwijzing zijn naar het schitterende tenue van Portugal.

Cristiano Ronaldo kan inmiddels alles kopen wat zijn hartje begeert, maar dat is wel eens anders geweest. CR7 komt uit een relatief arm gezin, en moest het als jongetje doen met twee paar schoenen. Eén paar moest netjes blijven en was om mee naar school te gaan. Het andere paar waren de schoenen waar op 'ie mocht voetballen. Deze schoenen gingen (waarschijnlijk vanwege overmatig gebruik en loeiharde schoten) constant kapot en zodoende kwamen er gaten in te zitten. Het verhaal gaat dat zijn moeder telkens lapjes op de schoen aanbracht zodat de kleine Cristiano kon blijven voetballen, en kon blijven werken aan zijn grote droom: de beste voetballer ter wereld worden.

Deze lapjes treffen we symbolisch aan op het bovenwerk van de sneaker, en geven de sneaker een zeer fraaie look! De nieuwe Nike Air Max 97 CR7 zijn prachtig rood van kleur, en dus ook geïnspireerd op de schoenen uit zijn jeugd. De sneaker zijn een ware eerbetoon aan zijn land van herkomst! De sneaker komt op een witte zool, en enkele subtiele hints in het goud maken de sneaker helemaal af. Op de hiel van het model treffen we de initialen van de speler aan: CR7.

Ben je fan van de superster, en zijn deze sneaker echt iets voor jou? Dan zul je helaas nog eventjes moeten wachten: de sneaker wordt gereleased op 1 april aanstaande. Vermaak je tot die tijd gerust met andere modellen van de Air Max 97, die je allemaal kunt vinden op de webshop van theSneaker.nl !

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software