Converse x Chinatown Market brengen een sneaker die van kleur kan veranderen

Yeah! Converse brengt samen met Chinatown Market twee hele bijzondere versies van de Chuck Taylor uit. Het gaat om een nieuwe release van de ‘Chuck 70 Hi’ en de ‘Chuck 70 Low’. Wat maakt de sneakers zo bijzonder? Nou, dat is dat de kleuren van beide sneakers veranderen zodra er UV licht op schijnt!

Het opkomende label Chinatown Market werd opgericht door de uit New York afkomstige Michael Cherman. Chinatown Market heeft als doel om de grillige delen van New York te representen en te weerspiegelen in haar fashion. Het label brengt - in tegenstelling tot vele andere street fashion labels – geen exclusieve kleding uit. Michael Cherman vindt het belangrijk dat zijn kleding voor iedereen beschikbaar is!

Op het eerste gezicht lijken beide sneakers twee simpele witte Converse gympen. Niets is echter minder waar. Doordat de sneaker is gemaakt van inkt dat geactiveerd wordt door UV-straling kan het silhouet namelijk van kleur veranderen. Beide sneakers kunnen maarliefst in vier verschillende kleuren veranderen: blauw, oranje, paars en fuchsia.

De Converse x Chinatown Market Chuck 70 Hi is voornamelijk gefabriceerd van wit canvas. De zijkant en de tong zijn licht groen gekleurd. De Converse branding vinden we terug op de gebruikelijke binnenkant van de schoen op de enkel. De Chinatown Market branding is aanwezig op de tong. De sneaker heeft een witte tussenzool en een oranje/roze buitenzool. Over de Converse x Chinatown Market Chuck 70 Low kunnen we kort zijn. Dit is de lage versie van de eerder omschreven Chick 70 Hi. De eigenschappen zijn verder identiek.

De sneaker is sinds vandaag te verkrijgen via de officiële Converse webshop en gaat je 110 euro kosten. Wel geïnteresseerd in de All Star Chuck Taylor, maar niet echt in deze colorway? Ook dan hebben we goed nieuws voor je. Via de webshop van theSneaker.nl kun je maar liefst kiezen uit 1900 (!) edities van deze classic. Schrik niet – met behulp van onze handige filters vind je jouw droompaar in een handomdraai!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software