Comme des Garçons x Converse Chuck Taylor gereleased in drie nieuwe zomerse kleuren

Misschien ken je ze al wel: de Comme des Garçons x Converse Chucks. Een tijdje terug werd ‘ie gedropped en binnen no time was het model uitverkocht. Wij zijn dol op deze samenwerking tussen twee van de tofste fashionbrands van dit moment. En we hebben goed nieuws voor jullie: beide grootmachten hebben de handen opnieuw ineengeslagen voor een nieuwe collab. Het gaat om drie nieuwe colorways voor de Chuck Taylor low én de Chuck Taylor high. En nog beter nieuws: ze zijn nu al te verkrijgen!

Comme des Garçons klinkt Frans, maar niets is minder waar. Het merk werd in 1969 opgericht in Japan. De meeste mensen kennen het fashion merk van haar Play lijn, welke gekenmerkt wordt door items met een print  van een hartje met leuke pretoogjes. Daarnaast staat het merk bekend om duurdere artikelen uit het high-fashion segment: van haute couture & high-end fashion tot aan heerlijke (doch prijzige) parfums. En de Converse Chuck Taylor.. die kennen we natuurlijk allemaal wel. De sneaker is al decennialang een instant klassieker en is in de loop der jaren amper aangepast. Wél worden er af en toe unieke versies van de schoen gereleased.

De nieuwe colorways van de Commes des Garçons x Chuck Taylor zijn perfect voor de zomer, die er de laatste dagen ondanks alles gewoon aan lijkt te komen. De schoen zal gereleased worden in zomers groen, rood en blauw & zullen beschikbaar komen voor zowel het lage als het hoge model. De schoenen hebben zoals je gewend bent een bovenwerk van canvas en de stevige rubberen toe-box. De toe-box heeft een crèmekleur, die overeenkomt met de kleur van de zool en de veters. Op de zijkant van alle sneakers tref je uiteraard het handelsmerk van Comme des Garçons aan: een rood hartje met daarin oogjes. Op de binnenzool staat nog een toffe print met de tekst ‘Converse Play Comme Des Garçons’, welke de schoen helemaal afmaakt!

Deze gave schoenen zijn vanaf nu exclusief te verkrijgen via de officiële webshop van Converse. Deze kun je eenvoudig bezoeken door op deze link te klikken. Vind je de Chuck Taylor helemaal te gek, maar kunnen deze colorways je minder bekoren? Check dan ook eens de webshop van theSneaker.nl – bij ons vind je de grootste Converse All Star collectie van Nederland en kies je uit ruim 1800 Chucks!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software