Coming Soon: de Nike Air Max 270 React Safari

De Nike Air Max 270 React is misschien wel de meest populaire sneaker van dit jaar. Sneakerjaar 2019 laat zich ook kenmerken door de release van veel sneakers met dierenprints. Wat krijg je als je beide ingrediënten met elkaar combineert? Inderdaad. Een hele vette sneaker! Lees snel meer over de nieuwe Nike Air Max 270 React Safari!

Amerikaanse sportgigant Nike heeft ervoor gekozen de Air Max 270 React een gewaagde make-over te geven. De colorways van de AM270 waren tot nu toe altijd erg opvallend en kleurrijk, maar een print? Dat had ‘ie nog nooit gehad. En laat deze print nou uitgerekend de classic safari print zijn die in de jaren tachtig werd geïntroduceerd op Air Jordan modellen en sindsdien veel iconische Nike sneakers kleur heeft gegeven.

In tegenstelling tot andere Safari releases, die vaak vorm waren gegeven in donkere aardetinten, heeft de Nike Air Max 270 React Safari een heldere en witte upper. De safari print treffen we aan op de tong, de eyestays, de hiel, de toebox en een panel op de zijkant. Rode contrasterende details zijn gebruikt voor de branding op de tong, de hiel en het swoosh logo. Het geheel wordt geserveerd op een hagelwitte React zool die de sneaker helemaal afmaakt.

De Nike Air Max 270 React Safari wordt naar alle waarschijnlijkheid nog deze maand gereleased. Wanneer precies? Dat is nog niet bekend gemaakt. Wanneer we dit horen lees je dit uiteraard meteen op de blog van theSneaker.nl! In onze webshop vind je veel andere colorways van de Air Max 270 die ook zeker de moeite waard zijn.

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software