Check snel de nieuwe adidas Yung 96 Chasm!

Dat het designteam van adidas niet stil zit, dat is inmiddels wel duidelijk. En je favoriete Duitse sportgigant dropt vandaag weer een nieuwe topper: de Yung 96 Chasm. 

BESTEL ADIDAS YUNG-96 CHASM

De release past helemaal in het rijtje van recente adidas releases die stuk voor stuk pure retro-esthetiek ademen. Adidas zelf omschrijft de Yung 96 Chasm treffend als “gedurfd en schaamteloos excentriek” en stelt dat de schoen de rebelse spirit van de nineties representeert. En dit kunnen wij na een kleine inspectie van adidas’ nieuwste aanwinst alleen maar beamen.

De basis van het vernieuwende silhouet is gemaakt van mesh - maar heeft eyecatchin' golvende overlays gemaakt van suède. De rebelse overlays lopen op speelse wijze over de three stripes heen – iets wat tot voor kort vooral gezien zou worden als heiligschennis. Maar de Yung 96 Chasm komt er zonder problemen mee weg. Het zorgt juist voor meer eenheid in het silhouet en connect op beide uiteinden met elkaar. Het creëert een volle en excentrieke look - zoiets hebben we namelijk nog niet eerder gezien. Het rebelse bovenwerk komt op een witte EVA midsole en een zwarte rubberen buitenzool. Lekker comfy dus.

Dat adidas vertrouwen heeft in dit nieuwe model blijkt wel uit het feit dat ‘ie meteen gedropt is in 6 colorways: “Core Black/Semi Coral”, “Tech Ink/Soft Vision/Hi-Res Yellow”, “Core Black/Carbon”, “Core Black/Semi Coral/Solar Red” en “Flash Orange/Active Gold/Hi-Res Aqua”.

De meeste van deze colorways zijn in de basis zwart of wit en combineren dit met opvallende neon kleuren. Hierdoor wordt de aandacht voornamelijk gericht op de opvallende contouren van het silhouet – een goede zet van adidas. adidas maakte bekend dat de kleuren geïnspireerd zijn op Pop Art en artikelen die de consumptiemaatschappij destijds 'sierden' zoals wasmiddelverpakkingen. Gaaf!

De adidas Yung 96 Chasm is vanaf vandaag te bestellen (check de blauwe knop hieronder) en je hoeft er slechts 100 euro voor af te tikken. Bekijk ook eens de andere adidas sneakers die te vinden zijn op theSneaker.nl! Bij ons zoek je in de collecties van de allerbeste sneakerwebshops van Nederland, en dat alles onder één dak. Je filtert de resultaten eenvoudig op essentiële factoren zoals maat, kleur, prijs waardoor je snel eén gemakkelijk jouw droomsneaker zal vinden. Veel plezier bij het shoppen!

BESTEL ADIDAS YUNG-96 CHASM

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software