Check snel de nieuwe adidas Yeezy Boost 350 v2 Yecheil

Adidas en Kanye West droppen nog voor de feestdagen een paar nieuwe Yeezy’s. Kanye schuift de aardetinten van eerdere edities opzij voor een kleurrijke Yeezy: de adidas Yeezy Boost 350 v2 Yecheil.

Het zijn drukke tijden voor Kanye West. Hij stond op de bühne in Miami met zijn nieuwe ‘Mary’ voorstelling en kondigde in November zijn nieuwe opera Nebuchadnezzar aan, welke plaats zal vinden in Los Angeles. Na een moeilijke periode lijkt de Amerikaanse rapper zowel spiritueel als mentaal zijn draai weer gevonden te hebben.

Met de aankondiging van de nieuwe Yeezy Boost 350 v2 Yecheil kunnen we zelfs stellen dat Kanye in een creatieve flow zit waar voorlopig geen einde aan lijkt te komen. Zijn laatste samenwerking met adidas is er ééntje om je vingers bij af te likken.

Yecheil is een Herbreeuwse uitdrukking die zoiets betekent als ‘May God Live’. Wat meteen opvalt? De nieuwe Yeezy Boost 350 heeft – in tegenstelling tot eerdere colorways – een upper met meerdere kleuren! De sneaker heeft een zwarte Primeknit upper met zowel rode, gele, witte als blauwe details. De zwarte streep op de zijkant matched goed met de zwarte Boost zool en maakt het design helemaal af.

Ook is bekend gemaakt dat de sneaker zal komen in zowel een non-reflective als reflective versie. De non-reflectie versie wordt gedropt met coole glow-in-the-dark veters en de reflective versie is geheel reflecterend. Dit maakt deze sneaker een stuk exclusiever – en uiteraard prijziger – dan de non-reflective versie.

Beide versies van de adidas Yeezy Boost 350 v2 Yecheil worden verwacht nog rondom de feestdagen. Het zal je niet verbazen dat je, bij eigenlijk iedere nieuwe Yeezy sneaker, er snel bij zal moeten zijn. Voor exacte releasedata en info raden we je aan om onze blog goed in de gaten te houden.

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software