Check snel de nieuwe adidas Superstar met unieke en kleurrijke Jelly zool!

Adidas is helemaal klaar voor de zomer en dat willen ze weten ook! Het Duitse merk komt met twee unieke nieuwe colorways voor de legendarische Superstar, waarvan met name de zool opvallend is. Check snel de adidas Superstar Jelly 'Haze Coral' colorways!

Dat de Superstar een echte superstar is, dat wisten we al. De schoen is misschien wel de bekendste sportschoen ooit gemaakt en is inmiddels uitgebracht in verschrikkelijk veel colorways en collabs. Tijdloze versies in strakke kleuren, collabs met unieke grafische opdrukken en zelfs een Superstar  slip-on editie zonder veters. En het legendarische Duitse merk met de drie strepen lijkt vooralsnog niet uit geëxperimenteerd met het model.

Een bewijs daarvoor zijn deze twee spectaculaire schoenen die toch weer anders dan de rest zijn. Dit keer is de zool flink onder handen genomen, en is de schoen voorzien van een coole jelly zool. De zool, die normaliter eigenlijk altijd strak wit of zwart van kleur is, heeft een zuurstok-achtige kleur gekregen die de legendarische Superstar een ongekend frisse look geeft.

Zachte pastelkleuren zijn tegenwoordig zeer populair in de sneakerwereld. Het is dan ook geen verassing dat de eerste colorway een volledig zalmroze jelly zool heeft. Bij de tweede colorway heeft is wijnrood (‘grape’) van kleur – een kleur rood die op ’t randje van het kleurenspectrum zit met paars. De zalmroze colorway is nice vanwege de subtiliteit, de wijnrode editie is juist weer cool omdat ‘ie een stukje opvallender is!

Het bovenwerk is verder gemaakt van wit leer en komt met zwarte details – eigenlijk zoals je gewend bent van de classic Superstar. Check ook de coole gouden details op branding op de tong van het model.

Deze sneaker heeft het allemaal! Beide schoenen zullen op 1 juni gereleased worden. De maand juni lijkt nu al een schitterende sneakermaand te worden! Ben je beineuwd naar andere colorways van de adidas Superstar? Check ze dan gerust eens de online webshop van theSneaker.nl! Bij ons vind je altijd een Superstar in een door jou gewenste kleur en maat. Dat garanderen we je. Veel plezier bij het shoppen!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software