Check snel de koninklijke Fragment x CLOT x Nike Air Force 1 Black Silk

Hiroshi Fujiwara’s Fragment en Edison Chen’s CLOT zijn de collab aangegaan met Nike en droppen samen de Fragment x CLOT x Nike Air Force 1 PRM.

Hiroshi wie? Edison wie? Een beetje respect alstublieft! We hebben het hier over twee absolute fashion zwaargewichten. De Japanse designer Hiroshi Fujiwara verdiende de afgelopen dertig jaar zijn sporen in de fashionwereld en wordt door velen beschouwd als de godfather of streetwear. Gedurende zijn carrière werkte hij samen met de allergrootste merken en stond hij onder andere aan de wieg van Nike’s HTM en Levi’s Fenom lijn. In de jaren negentig startte hij zijn eigen label Fragment. Edison Chen is een Chinese duizendpoot en is onder andere acteur, rapper, kunstenaar én oprichter van CLOT. CLOT is een vooraanstaand merk dat streetfashion als eerste naar China bracht. Het merk heeft samengewerkt met onder andere adidas, A Bathing Ape en Subcrew. CLOT bracht ook al aantal collabs uit samen met Nike en ook nu is het dus weer raak.

De oogverblindende Nike Air Force 1 PRM Black Silk is zwart van kleur en is gemaakt van een stof die veel weg heeft van zacht zijde. De sneaker is daarnaast bedrukt met het ‘Silk Royale’ patroon met Chinese tekens waar CLOT bekend mee is geworden. Het zijde en deze fancy print geven de sneaker een welhaast koninklijke uitstraling. De swoosh op logo’s op de zijkant zijn gemaakt van zwart leer en ook de binnenkant van de sneaker is afgewerkt met geperforeerd leer. Het model komt op een classic witte rubberen midsole die balanceert op een gummi outsole. What a beauty!

De sneaker zal 29 november gereleased worden via Nike SNEAKRS App en gaat je welgeteld 250 euro kosten. De blauwe versie van deze sneaker verscheen eerder deze maand al op de markt en was binnen mum van tijd uitverkocht. Ook op de Fragment x CLOT x Nike Air Force 1 PRM Black Silk (zo, dat is een hele mond vol) verwachten we een stormloop. Ben er dus op tijd bij! Bekijk ook eens de andere Nike Air Force 1 modellen in de webshop van theSneaker.nl – wij hebben de allergrootste sneakercollectie van Nederland!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software