Check deze twee coole Air Max 1’s uit de nieuwe 'Have A Nike Day' collectie!

Vorig jaar bracht Nike een paar sneakers onder het mom van de bekende merkslogan ‘Just Do It’. En nu komen ze met een opvolger.. In maart dropt Nike enkele sneakers die refereren naar de pakkende slogan ‘Have a Nike Day’. De Have A Nike Day collectie zal gaan bestaan uit een tiental sneakers waarvan we vandaag de focus leggen op twee van de aangekondigde Air Max 1 colorways!

Wanneer je de eerste foto’s van AM1’s uit deze coole collectie bekijkt, valt op dat ze allemaal een aantal details delen. Het meest opvallende en in het oog springende is natuurlijk de zwarte badge op de veters met daarop een leuke smiley. De mond bestaat uit de Nike swoosh waardoor de smiley veel weg heeft van de grimas waarmee je iemand normaalgesproken daadwerkelijk een goede dag toewenst. Zeer treffend gekozen naar onze mening, en bovendien treffen we de tekst ook nog eens aan op de tong! De twee colorways van de AM1 die gedropt zullen worden zijn:

Black/Purple/Peach/Baby Blue - Deze kleurrijke sneaker bestaat uit blauw, paars, roze én zwart. Een bont gezelschap aan kleuren dus, maar toch leven ze naar onze mening in harmonie samen. De schoen komt een spierwitte tussenzool die vergezeld wordt door een multi-coloured buitenzool.

Blue/Light Blue - Deze babyblauwe AM1 bestaat uit een fraaie combinatie van twee verschillende tinten blauw, de ééntje lichter dan de andere, waardoor deze sneaker een super cleane look heeft. Het lichtblauw van de upper contrasteert cooltjes met het donkerdere blauw van de mudguard. Het contrast is doorgedrongen tot op de buitenzool aan toe, waarvan het uiterste puntje donkerder is dan de rest van de zool. Een erg cool detail!

BTW, beide sneakers zijn vervaardigd van zowel mesh als suède. Een exacte releasedatum is nog onbekend maar naar alle waarschijnlijkheid zal de release plaatsvinden omtrent de ‘Air Max Month’. Naar deze themamaand wordt ieder jaar weer reikhalzend naar uitgekeken door de sneakerheads, en vindt ieder jaar plaats in maart. Houdt onze Facebook en Instagram in de gaten voor het laatste nieuws omtrent de Have A Nice Day collectie. Ook de Air Max Month zullen we dit jaar uitgebreid coveren op de socialmedia kanalen van theSneaker.nl!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software