Check de nieuwe Stash x Nike Air Zoom Spiridon '16

De wereldberoemde graffiti kunstenaar Stash uit New York en sportgigant Nike slaan de handen ineen en komen met een wel hele toffe uitvoering van de Air Zoom Spiridon '16!

Kunstenaar Stash geniet al jarenlang wereldwijde adoratie door zijn coole, vooruitstrevende en kleurrijke grafische vormgeving. Stash begon in de jaren '80 met graffiti en staat samen met zijn buddy Futura bekend als de twee pioniers van de New York'se graffitiscene. Samen met Futura ging Stash eerder al de samenwerking aan met verschillende fashion labels. Zo ook met Nike, wat bestsellers uitvoeringen van de Air Max 95, Air Force 1 en Air Max BW als gevolg had. Kan Stash dit kunstje in zijn ééntje herhalen?

De voortekenen zijn in ieder geval erg goed. In september kregen we al een sneak preview te zien van de collab, maar nu weten we zeker dat 'ie komt. Én wanneer 'ie komt! De sneaker heeft een bovenwerk van mesh, en komt op een chunky Zoom zool. De schoen valt met name op door haar blauwe colorway, die zich officieel 'Harbor Blue & Heritage Cyan' laat noemen. Deze specifieke kleur blauw staat echter bekend als het handelsmerk van Stash, en is terug te vinden in veel van z'n kunstwerken. De graphic die we aantreffen op de neus en de inlegzool van de sneaker verwijzen eveneens op subtiele wijze naar zijn 'graffiti pieces'.

De bijzondere sneaker is online bij theSneaker te bestellen vanaf 29 november! Kun je niet wachten, bekijk dan snel even ons overige Air Zoom Spiridon aanbod. Het model wint in hoog tempo aan populariteit, gen vliegt bij ons in toenemende mate steeds vaker over de digitale toonbank. Nog even geduld dus, en kun je niet wachten? Dan wensen we je veel plezier met het shoppen!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software