Check de nieuwe Saucony Grid 8000 x Bodega "Classifieds" !

Saucony en Bodega zijn samen de collab aangegaan! Zie hier het resultaat: de coole en kleurrijke Saucony Grid 8000 x Bodega 'Classifieds'! De sneaker wordt deze maand nog gereleased.

Saucony is een Amerikaans sneakermerk, die haar oorsprong vindt in de atletiekwereld. Saucony schoenen doen precies dat wat ze beloven: voor zowel de professionele als de amateur hardloper zijn de schoenen de allerbeste keuze. Het merk heeft comfort enorm hoog in het vaandel staan, en dat is ook het geval met de lifestyle sneakers. Ze zijn een zege voor je spieren en gewrichten! Bovendien zijn de sneakers altijd gemaakt van de allerbeste materialen. En ohja, de vormgeving is ook nog eens erg fraai: Saucony sneakers zijn er in hippe en frisse colorways! Bodega staat bekend om het feit dat ze streetwear ontwerpen met een nadrukkelijke retro-look. De Saucony Grid 8000 x Bodega "Classifieds" vertegenwoordigd het beste van beide werelden.

De sneaker ziet ademt een vintage stijl, en bestaat uit een bonte verzameling van kleuren. De sneaker is rood, geel, zwart en wit! Het fraaie aan deze sneaker is dat we naast verschillende kleuren ook veel verschillende materialen aantreffen; een ander kenmerk van Bodega streetwear. De sneaker is namelijk gemaakt van suède, patent leer, mesh én normaal leder! Een dergelijke vormgeving met sterk contrasterende kleuren en materialen is de laatste jaren uitgegroeid tot het handelsmerk van Bodega! Leuk detail aan de sneaker zijn de zogenaamde 'classified' krantenadvertenties op de tong en de binnenzool.

De Saucony x Bodega 'Classifieds' sneaker is een succesvolle samensmelting van de moddervette stijl en vrijdenkende en ruwe geest van de negentiger jaren met de fraaie esthetiek van de Saucony 8000. De sneaker wordt deze maand nog gereleased. Hou onze blog in de gaten voor meer informatie. Kun je neit wachten? Check dan snel andere uitvoeringen van de Grid 8000 in onze webshop!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software