Check de nieuwe flitsende Nike Air Max 98 'Freeway I-95' editie!

In 2018, het jaar dat de Nike Air Max 98 haar 20e verjaardag vierde, werden we al een aantal keer verrast met nieuwe releases van de AM98. En gelukkig lijkt Nike deze traditie ook in 2019 gewoon voort te zetten! Nike heeft recentelijk bekend gemaakt dat de Air Max 98 uitgebracht zal gaan worden in een colorway die geïnspireerd is op de I-95. De I-95 één van de meest beruchte snelwegen van de Verenigde Staten.

Een aantal werken terug werd er al een soortgelijke 'I-95 inspired' colorway uitgebracht, maar dan voor de Air Max 95. Deze was geïnspireerd op stoplichten die van groen naar oranje flitsen. De AM98 editie is gebaseerd op andere lichten die men aantreft op de I-95, namelijk de rode remlichten van auto's die 's nachts over de snelweg sjezen!

Voor iemand met oog voor detail is de AM98 I-95 een waar genot. De sneaker bestaat uit een fraaie combinatie van verschillende grijstinten, die verwijzen naar het asfalt en nachtelijke ritjes over de autobahn. Details zoals de bekende Nike swoosh, het lacing system de Air Unit zijn daarentegen fel rood van kleur.

Ook de gebruikte materialen zijn fraai: zo bestaat de upper deels uit lekker grof suède, hoogwaardig leder en 3M. Dat laatste materiaal reflecteert wanneer er licht op valt en is aan te treffen in stripes op het grijze deel van de mudguard. Hoe cool! Het zwarte deel van de mudguard is gemaakt van zogenaamd 'langharige' suede.

De I-95 pack bestaat uit deze coole Nike Air Max 98 en de eerder genoemde Nike Air Max 95. Deze pack voor snelheidsduivels en fashionguru's is gereleased op 26 januari. De AM98 gaat je 180 euro kosten en zal te bestellen zijn via de officiële Nike shop en geselecteerde retailers.

Blijf op de hoogte van de laatste sneaker releases en nieuwtjes via onze sociale media kanalen zoals Instagram en onze blog. Mocht je de Air Max 98 nou heel tof vinden, maar toch de voorkeur hebben voor net een ander kleurtje, bekijk dan gerust eens ons overige Nike Air Max 98 aanbod. Bij ons zoek je in de collecties van alleen de allerbeste sneaker webshops van Nederland, en dat alles onder één dak!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software