Check de nieuwe Nike Air Max 1 Susan, de sneaker die geïnspireerd op "Missing Link"

Nike en Laika, een Amerikaans animatiebedrijf, hebben al eens eerder samengewerkt. En nu komt er weer een nieuwe collab aan, en wel voor Laika’s nieuwe animatiefilm “Missing Link”. De film draait vanaf 12 april in de Nederlandse bioscopen en is een groot succes. Check snel deze nieuwe Nike Air Max 1 'Susan' sneaker!

De film gaat over Mr. Link, een lief mannetje. Om zijn verre familieleden op te sporen in de Shangri-La vallei neemt hij twee mensen in dienst: de eerste is Sir. Lionel Frost. Hij is ’s werelds bekendste monsterjager, hetgeen in deze vallei zeker van toepassing zal zijn. De tweede is avonturier en ontdekkingsreiziger Adelina Fortnight. In de animatiefilm ontdekken ze samen de wereld en komen ze vol verassingen te staan.

Het ontwerp van de Nike Air Max 1 ‘Susan’ is geïnspireerd op het unieke outfit van hoofdpersonage Mr. Link, die zichzelf in de film de bijnaam “Susan” heeft gegeven. De texturen en kleuren van zijn geruite pakje hebben het ontwerp duidelijk bepaald. “Ik hou van de warme en authenticiteit van dit personage” licht kostuumdesigner van de film Deborah Cook toe. “Zijn pak is geruit, zit net iets te strak om zijn lichaam. De zomen scheuren bijna!” Dit aspect is door Nike designer Michael Berger vertaald naar de vette Nike Air Max 1 Susan.

De sneaker ziet er super vrolijk uit! Het meest opvallende is de ongewone colorway: groen, oranje, beige en wit. Ons favoriete aspect van deze sneaker is dan ook het asymmetrische kleurdesign. Het ruitjespatroon treffen we aan op de mudguard en op de liner. Ook het harige suède, oftewel het ponyhair, voelt lekker aan en geeft deze sneaker een unieke 'look and feel'!

Een ander uniek detail dat we aan treffen is de tussenzool, die met leer bekleed is. De inlegzooltjes zijn gemaakt van kurk, en de oogjes die naast de tong zijn een coole verwijzing naar de knopen op het pak van Mr. Link. De Nike swoosh heeft duidelijk zichtbare stiksels. Hoe gaaf?

De schoen komt beschikbaar via de Nike SNKRS app. Wanneer precies is echter nog onbekend. Maar wat wij wel weten, is dat je er super snel bij moet zijn. In de Verenigde Staten was het model binnen mum van tijd uitverkocht, en wij verwachten dat hier hetzelfde gaat gebeuren. Bekijk in de tussentijd ook onze andere Air Max 1 modellen. TheSneaker.nl heeft het grootste sneakeraanbod van Nederland!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software