Check de nieuwe New Balance 'Made in England Urban Peak' pack!

New Balance heeft de Made in England Urban Peak pack gedropped! In de pack zitten onder meer nieuwe edities van de M577 en de M575. Beide hebben een soortgelijke colorway gekregen die geïnspireerd is op trailrunning én combineren een flinke portie stijl met de broodnodige comfort.

Trailrunning bestaat uit hardlopen en wandelen door de bergen, op lastig begaanbare paden. Beide modellen focussen dan ook op het gebruik van premium materialen en een zo hoog mogelijk comfort. Maar de sneakers zien er beide ook nog eens superhip uit! 

Hoe zien we dit allemaal terug in de colorway? Well, de M577 heeft een overwegend zwarte upper welke bestaat uit layers van suède, leer en textiel. Verschillende layers overlappen de zwarte basis en hebben blauwe, rode en olijfgroene kleuren of accenten. Het lichte blauw en het felle rood contrasteren op fraaie wijze met de rest van de sneaker. Het geheel wordt geserveerd op een originele ENCAP midsole die lichtblauw, grijs én oranje is. De tong is gemaakt van mesh, en op de heel treffen we een plastic heelclip aan met daarop de New Balance branding in het geel. We zien steeds vaker sneakers met reflecterende panelen – en hier speelt New Balance handig op in bij dit model Op de zijkant van de schoen zit een reflecterende layer welke de schoen naar onze mening helemaal afmaakt.

De M575 is een echte retrorunner van New Balance die zo af en toe – eens per jaar – een moddervette make-over krijgt. De M575 is ook vooral zwart van kleur - maar wat wederom opvalt zijn de contrasterende panels zoals het lichtblauw bij de heel. De veters zijn rood en de ‘N’ van New Balance op de zijkant heeft een gele omlijning. De upper is vervaardigd van het slijtvaste cordura gaas en heeft overlappende panels van suède. Zoals we gewend zijn van de M575 komt ‘ie op een REVlite midsole. Wat nieuw is, is de Vibram Mega Grip buitenzool. Deze zorgt met haar structuur voor extra grip en respons. Hierdoor is de sneaker niet alleen een lust voor het oog, maar ook nog eens super praktisch!

Beide sneakers zijn vanaf nu te verkrijgen via de officiële webshop van New Balance. Zijn de sneakers toch niet helemaal jouw smaak? Check dan in de shop van theSneaker.nl ook eens andere coole modellen van New Balance zoals  de 574 en 580. Bij ons vind je de grootste sneakercollectie van Nederland!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software