Check de nieuwe minimalistische New Balance 327 in de nieuwe sicke Blue and Yellow colorway!

De 327 ziet eruit als een oldtimer. Niets is echter minder waar: het silhouet is splinternieuw! De vintage look heeft het model te danken aan het feit dat ‘ie geïnspireerd op enkele legendarische New Balance sneakers uit vervlogen tijden. Unieke details op het bovenwerk en een tijdloos design maken de New Balance 327 tot een echte eyecatcher. De schoen is vanaf vandaag te verkrijgen in de ‘Blue and Yellow’ colorway. Wees er snel bij!

We hoorden voor het eerst van het nieuwe model in maart, toen New Balance een collab voor de 327 aankondigde met het vooruitstrevende label Casablanca.  Zij mochten het nieuwe silhouet voor het eerst van kleuren voorzien, wat resulteerde in een flitsende colorway waarbij Casablanca zich had laten inspireren door flashy Italiaanse sportauto’s uit de jaren zeventig.

New Balance heeft de schoen zelf uitgeroepen tot de ultieme vrijetijdsschoen. En hier kunnen wij het eigenlijk alleen maar mee eens zijn. De cage van het bovenwerk is gemaakt van lichtgewicht nylon, waardoor de schoen lekker ademt en enorm comfy om je voeten zit. Deze basis van de schoen is lichtblauw. Terwijl sneakers van New Balance normaliter gekenmerkt worden door een overvloed aan layers en panels, is dit bij de 327 een stuk minder het geval. Het bovenwerk van de schoen is erg minimalistisch te noemen en komt eigenlijk maar met één layer die doorloopt over het hele bovenwerk. Deze donkerblauwe mudguard is gemaakt van suède, en eenmaal aanbelandt bij de toebox loopt ‘ie gewoon lekker door richting de vetergaatjes. Deze simpele bouw geeft de 327 haar minimalistische en tijdloze design waardoor de schoen veel weg heeft van een echt designitem.

Maar wat het model natuurlijk écht bijzonder maakt is de oversized ‘N’ branding op de zijkant van het silhouet. Deze is, in tegenstelling tot de rest van het blauwe bovenwerk, felgeel van kleur. Dergelijke oversized branding zagen we eerder bij de classic 320. De zwarte buitenzool met studs is een referentie naar de classic 355 trailrunner en zorgt voor ultieme grip. De oversized branding en de gele zool maakt de sneaker tot een echte eyecatcher.. en misschien wel tot dé schoen die je deze zomer moet hebben!.

De 327 is een moderne klassieker. Dat durven wij nu al te stellen! Door haar retro look en minimalistische silhouet is de 327 eenvoudig te combineren met veel verschillende ouftits. Deze kers op de taart is vanaf vandaag te verkrijgen per raffle (loting) bij End clothing. Je moet dus wel een beetje geluk hebben. Mocht je tot de gelukkigen behoren, moet je 105 euro aftikken. Een prima investering. Behoor je niet tot de winnaars? Check dan ff snel andere New Balance modellen in de webshop van theSneaker.nl. De keuze is reuze!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software