Check de nieuwe en unieke madeliefjes Air Max 1 colorway voor kids!

Alle kids (en volwassenen met kleine voeten) opgelet: dit is je kans om een unieke sneaker te scoren! Nike dropt spoedig deze madeliefjes versie van de Air Max 1. De ‘Daisy’ colorway is zonder twijfel een erg opvallende sneaker, met unieke accenten en details op het bovenwerk. De schoen zal vooralsnog uitsluitend gereleased worden in kindermaten (tot en met maat 40).

Het is overduidelijk dat we de komende tijd vaak getrakteerd zullen worden op nieuwe en unieke edities van de Air Max 90. Dit heeft alles te maken met het feit dat dit jaar de dertigste verjaardag is van deze ultieme classic. Maar de aankomende periode zal ook in het teken staan van exclusieve releases van andere Air Max modellen. De jaarlijkse Air Max Day festiviteiten komen er namelijk alweer aan! Dit zal aanvangen op 26 maart, wanneer Nike net als ieder jaar weer enkele game-changing, conceptuele en limited edition Air Maxjes voor je zal droppen.

Zoals bijvoorbeeld deze Nike Air Max 1 Daisy. De schoen heeft een witte basis en komt met diverse grijze overlappende layers. Daarnaast zien we enkele zwarte spots op de voorkant en de achterkant van het silhouet. Wat meteen in het oog springt is echter de blauwe tong, die doet denken aan een heldere lentedag. Maar het meest opvallende aan de Daisy colorway zijn toch wel de madeliefjes, die we aantreffen op de binnenzool, de mudguard en in grote aantallen op de heeltab: je kunt ze niet missen! Door de lieflijke bloemetjes doen de groene veters on top ons denken aan een vers gemaaid grasveld. De swoosh? Die is geel als de zon en heeft een stoere corduroy look en feel – dit maakt deze colorway helemaal af!

Een exacte lanceerdatum is nog niet bekend, maar naar verwachting zal deze liggen rondom de aanvang van de lente en Air Max Day – eind maart dus. We hopen dat ‘ie ook gereleased wordt in grotere maten. Houdt onze blog in de gaten voor de laatste release info omtrent deze sneaker. Dan weet je zeker dat je helemaal up-to-date blijft. Check tot die tijd ook gerust eens andere unieke colorways van de Air Max 1 in onze webshop!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software