Check de mockup van de nieuwe Nike Dunk Low Free 99 Pack!

Sinds Nike de Dunk Low een tijdje geleden terugbracht op de markt zijn we al getrakteerd op diverse creatieve en opvallende colorways van het model zoals de ‘Grateful Dead’, ‘Ben & Jerrys’ en ‘Dog Walkers’ edities. Alsof het merk wat in te halen heeft komt de Swoosh binnenkort alweer met twee nieuwe brute colorways in de ‘Free 99’ Pack.

Meesterleaker @py_rates heeft gelekte info betreffende de Free 99 Pack in handen gekregen en deze met de rest van de wereld gedeeld. Omdat er nog geen officiële foto’s van de schoenen in omloop zijn, heeft @py_rates zelf mockups gemaakt om een impressie te geven van hoe de schoen er naar alle waarschijnlijkheid gaat uitzien.

In de Free 99 Pack zitten sowieso twee nieuwe colorways, welke meteen behoren tot de meest opvallende die het model ooit hebben gesierd. Dit komt met name door het feit dat beide colorways asymmetrisch zijn: bij elk paar zal de colorway van de linkerschoen afwijken van de rechterschoen.

Daarnaast kunnen we spreken van een zeer levendig kleurenpallet – en dit zorgt voor een lekker dynamische look! Het eerste paar heeft een witte basis en komt met overlays in de kleuren geel, rood, blauw en groen. Een lekker bonte combo als je het ons vraagt. Het tweede paar heeft daarentegen een zwarte basis en wordt verder opgevrolijkt door de kleuren roze, blauw en geel.

Het unieke aan beide schoenen is de sockliner, welke kleurrijk is maar vooral lekker hairy. Deze sockliner met furry look geeft de schoen een hoog knuffelgehalte en het stukje excentriciteit die deze nieuwe colorways zo speciaal maken. Let vooral ook op de veters, welke een stuk dikker zijn dan normaal en zorgt voor een chunky effect.

Check de bovenstaande mockup pics maar eens goed. Wat vind jij van de colorways? Het is nog niet bekend wanneer beide pareltjes van de Air Max 90 gereleased worden, maar de verwachting volgens de kenner is dat dit pas gaat gebeuren in 2021. Je zult dus nog even geduld moeten hebben. Blijf onze blog goed in de gaten houden en blijf op de hoogte van de laatste toffe releases uit de sneakerwereld! Check ook eens de andere Nike sneakers in de webshop van theSneaker.nl!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software