Check de eerste pics van de nieuwe Pleasures x Reebok Classic Leather Legacy!

Pleasures is een streetwear merk uit Los Angeles dat opnieuw de samenwerking aangaat met Reebok! Reebok heeft bekend gemaakt dat Pleasures een nieuwe draai gaat geven aan het nieuwe Classic Leather Legacy silhouet. Wil je weten hoe dit eruit ziet? Lees dan snel verder!

Reebok kondigde recentelijk het nieuwe Classic Leather Legacy silhouet aan. Het model is een moderne variant van het iconische Classic Leather silhouet, een legendarische sneaker waarvan je misschien zelf ook wel een paar in de schoenenkast hebt staan. Het nieuwe model moet een van de belangrijkste 2020 releases van Reebok worden en krijgt met deze release een flinke dosis Pleasures-swag geinjecteerd. LA-label Pleasures staat bekend om haar invloeden uit de punk, metal en grunge scene.

Door deze slimme zet is Reebok er van verzekerd dat alle ogen meteen gericht zullen zijn op het nieuwe model. De laatste collaboration releases van Reebok worden gekenmerkt door een relatief minimalistisch kleurenpallet. Met de Pleasures x Reebok Classic Leather Legacy release lijkt Reebok deze trend voort te zetten. De colorway van de sneaker is opgebouwd uit diverse aardekleuren, met een overwegend beige/bruine colorway als resultaat.

De basis van de upper is gemaakt van ademend mesh en ripstop, en komt verder met mooie lederen overlays. De bekende Reebok branding treffen we aan op de zijkant, en ook aan het logo van Pleasures is gedacht. De Classic Leather Legacy komt met een chunky midsole, waardoor het nieuwe model helemaal past in de dadsneaker trend van dit moment. De midsole heeft een licht contrasterende kleur onder de hiel en wordt voor u geserveerd op een classic zwarte rubberen buitenzool.

De officiële foto’s zijn geleaked en dus kan het grote watertanden beginnen. Deze sneaker is er duidelijk ééntje om naar uit te kijken! Reebok heeft bevestigd dat het model gedropt zal worden nog voor het einde van dit jaar. Een officiële releasedatum is er echter nog niet! Volgens de laatste geruchten uit de wandelgangen zal de sneaker al verkrijgbaar zijn aan het einde van deze zomer – dit zou geen slechte timing zijn aangezien de Pleasures x Reebok Classic Leather Legacy een lekker zomerse look heeft!

Blijf onze blog volgen om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en de vetste releases uit de sneakerwereld. Benieuwd naar de Reebok Classic Leather? Check deze sneaker dan snel eens in de webshop van theSneaker.nl!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software