Check de eerste foto’s van het nieuwe Nike model de Air Max 270 XX!

De Air Max technologie werd gelanceerd in 1987 en heeft sindsdien gezorgd voor een revolutie in de sneakerwereld. De afgelopen 33 jaar zagen we Air Max in veel verschillende soorten en maten de demping en comfortlevels van Nike sneakers verhogen. De volgende in de imposante reeks is een update van de populaire Air Max 270, en draagt de toepasselijke naam de Nike Air Max 270 XX.

Twee jaar geleden zag de Nike Air Max 270 het levenslicht. Het model werd door Nike op de markt gezet als de sneaker met de grootste Air Unit allertijden – deze was maar liefst 32mm hoog. Het was één van de eerste Air Max sneakers die volledig was gedesigned met het oog op lifestyle. Een tijdje later werd de Air Max 270 React gelanceerd, een silhouet dat de befaamde Air technologie combineerde met zacht React foam. En nu kunnen we de borst nat maken voor wederom een nieuwe adaptatie van de 270: de Air Max 270 XX.

De Air Max 270 XX ziet er een stuk anders uit dan haar voorganger waar het model haar naam aan dankt. De grote overeenkomst is de forse en stevige Air Unit bij de hiel, die precies hetzelfde is als bij de best verkochte sneaker van de Verenigde Staten van 2019. In tegenstelling tot de ‘XX’ edities van de Jordan 1 en de Jordan Max 200 heeft de upper een volledig nieuw design gekregen.

Het design is modern en minimalistisch. De kooi van de upper is gemaakt van lichtgewicht mesh en heeft daarover dikke plastic lijnen als overlays. Opvallend detail is dat één van deze lijnen rondom het gehele bovenwerk van de sneaker doorloopt. De dikke zool lijkt door haar ‘split platform’ design opgedeeld te zijn in twee delen. De eerste pics duiden op simpele zwarte en witte colorways, welke gecombineerd worden met overlays in opvallende kleuren zoals ‘Bright Crimson’, ‘Topaz Yellow’ en “Pistachio Frost’.

Wanneer de Air Max 270 XX in Europa gereleased zal worden is voorlopig nog onbekend. In Azië hebben ze het beter voor elkaar – daar zal de sneaker verkrijgbaar zijn vanaf 15 juni voor een bedrag dat omgerekend ongeveer 150 euro is. Check de pics en houd onze blog goed in de gaten. Bekijk ook eens de Air Max 270 modellen die te koop zijn in de webshop van theSneaker.nl!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software