Brute Air Max 95 en Air Max 97 'Wild West' release aangekondigd!

Yeehaw! Nike gaat twee big time classics, namelijk de Air Max 95 en Air Max 97, uitbrengen in een hele coole 'Wild West' uitvoering. De sneakers zijn onder andere uitgerust met denim en hebben daardoor een hele stoere western look! Ze worden gedropt in februari van dit jaar!

Nike heeft deze week de eerste officiële foto's online gegooid van de Air Max 95 'Wild West'. De foto toont een unieke mix van materialen, zoals we dat eigenlijk nog nooit hebben gezien. Het bovenwerk van de AM95 bestaat, zoals de meesten van jullie misschien wel weten, uit verschillende lagen. Bij deze sneaker zien we dat de middelste layer bestaat uit een rood abstract 'Paisley' motief. Deze layer zit in de sandwich met een een lichtblauwe en ietwat 'outworn' denim top en een lichtbruin suède onderkant.

Van de Air Max 97 versie zijn nog geen officiële foto's beschikbaar, maar theSneaker zou theSneaker niet zijn als we niet al beslag hadden weten te leggen op een uitgelekte foto van de AM97 'Wild West'. Dezelfde gave opbouw en kleuren lijken ook toegepast te gaan worden op de Air Max 97.

Beide 'Wild West' uitvoeringen tonen dus grote gelijkenissen en zijn volgens Nike geïnspireerd op de werkkleding waarin de cowboys zich vroeger uitdosten. Het enige verschil lijkt – als de uitgelekte foto de definitieve versie is – dat de AM95 een spierwitte tussenzool heeft en de AM97 een blauwe.

Kortom, beide 'Wild West' sneakers zijn uniek, fris en stoer! Ze doen je haast verlangen naar een trektocht per paard door een snikhete woestijn of een potje matten in de lokale saloon. Beide sneakers zullen naar verluidt gereleased worden op 2 februari. Houdt onze social mediakanalen goed in de gaten voor het laatste nieuws omtrent deze twee pareltjes.

Bekijk ook eens ons ruime Nike Air Max 95 en Nike Air Max 97 aanbod in onze webshop. Wij verzamelen de sneakers van álle sneaker shops van Nederland. Zodoende vindt je bij ons altijd het gewenste model in jouw maat of favoriete kleur. Hartstikke handig dus!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software