Beyoncé’s Ivy Park dropt drie sneakers in samenwerking met adidas

Beyoncé was ons al maanden aan het teasen via haar social media-kanalen, maar nu is dan eindelijk de nieuwe sneakercollectie van Ivy Park x adidas gepresenteerd!

Zoals je misschien wel weet is Ivy Park is het sportlabel van Beyoncé. Ze startte het in 2016 samen met Topshop en – we hadden niet anders verwacht met een powerwoman als haar aan het front – het groeide binnen mum van tijd uit tot een zeer populair merk. Het sportlabel maakt kleding, schoenen en andere accessoires: voornamelijk gericht op dans, yoga en soortgelijke sportsoorten. Cool om te weten is dat de zangeres zelf mee heeft gedacht bij het ontwerpproces van alle items. Dan moet het wel snor zitten, toch?

Er zijn in totaal drie sneakers aangekondigd: check snel Queen Bey’s versies van de minimalistische Sleep Super 72, de stoere Nite Jogger en de sportieve UltraBOOST. De kernkleuren die je in iedere sneaker terug ziet komen zijn bordeauxrood en oranje. Bovendien zijn ze allemaal unisex en genderneutraal, dus geschikt voor iedereen!

Ivy Park x adidas Sleek Super 72

We trappen af met onze persoonlijke favoriet. De Sleek Super 72 is niet de meest bekende adidas sneaker, maar heeft dezelfde minimalistische, stijlvolle en tijdloze uitstraling als de Stan Smith en de Superstar. De sneaker is wit, oogt lekker fris en wordt geserveerd op een classic gummy-zool.

Ivy Park x adidas Nite Jogger

Ook de Nite Jogger is speciaal voor deze collectie in een heerlijk Beyoncé-sausje gedoopt. Oranje en bordeauxrode kleuren sieren de upper en er zijn enkele gave details terug te vinden op onder andere de veters en de heeltab. Check de pics zelf maar!

Ivy Park x adidas UltraBOOST

Dit pareltje heeft een geheel bordeauxrode Primeknit upper en feloranje rubberen buitenzool die perfect met elkaar matchen. De veters komen in bungee-stijl zodat je ze niet zelf hoeft te strikken als je in een hele luie bui bent én de schoen heeft een grote Ivy Park hangtag op de back. Hard.

De bovenstaande Ivy Park x adidas sneakercollectie zijn afgelopen vrijdag gereleased en uiteraard verkrijgbaar via de officiële adidas webshop. Vind je het allemaal wel leuk en aardig, maar zijn de kleuren niet helemaal jouw ding? Check dan ook eens de andere Sleek Super 72, Nite Jogger & UltraBOOST modellen in de webshop van theSneaker.nl!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software