Assassin's Creed x SUPRA sneakers

De fictieve wereld van een computergame in de gedaante van een coole sneaker. Die hadden we nog niet. En daarom is deze collab wel hele bijzondere! SUPRA ging speciaal voor deze release de samenwerking aan met ‘s werelds grootste filmstudio Twentieth Century Fox en de bekende Franse gameproducent Ubisoft. En dit heeft alles te maken met de naderende release van ‘Assassin’s Creed’, de verfilming van de gelijknamige game die al jarenlang ongekend populair is onder de gamers. Wereldwijd wordt er reikhalzend uitgekeken naar de premiere van deze film, die in Nederland zal plaatsvinden op 5 januari 2017.

De game is al jaren een groot succes en het heeft er alle schijn van dat de film ook een pareltje is geworden! In de film volgen we Callum Lynch (gespeeld door niemand minder dan Michael Fassbender) die door een revolutionaire technologische ontwikkeling ontdekt dat hij afstamt van een mysterieuze en geheime groep assassins. Deze zijn extreem moordlustig, maar doen dit alles vanuit het nobele streven de vrije wil te verdedigen. Lynch gaat bij ze in de leer en ontpopt zich gedurende de film tot de nieuwe leider van de groep. Samen gaan ze een groots gevecht aan waarbij de vrijheid van de mensheid op het spel staat.

SUPRA, een vooraanstaand lifestyle merk met wortels in de skatewereld, komt met een exclusieve ‘three-pack’ die geïnspireerd is op de outfits van de iconische assassins. De three-pack bestaat uit nieuwe releases van de populaire Skytop III, Scissor en Stacks II, en is daarmee net zo veelzijdig als de collectie van SUPRA zelf. De sneakers zijn gemaakt van ruwe materialen en zijn uitgerust met patronen die doen denken aan de bescherming die gedragen wordt door de assassins. De sneakers zien er cool uit, maar zitten – Assassin’s Creed fetisjisten opgelet - vol met verwijzingen naar de game. Zo gaat er bij het zien van de grijze-witte colorway van de Skytop III bij de echte liefhebbers gelijk een belletje rinkelen: dit is duidelijk een verwijzing naar Ezio Auditore, de protagonist van Assassin’s Creed II. We dagen je bij deze uit om de overige verwijzingen zelf te ontdekken!

Met deze release mikt SUPRA op een brede doelgroep. Of je nou helemaal idolaat bent van de populaire Ubisoft game Assassin’s Creed, enorm uitkijkt naar de film van 20th Century Fox of gewoon een sneakerliefhebber bent en unieke sneakers verzamelt: er zijn redenen genoeg om heel enthousiast te worden van deze release!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software