Asics en Disney komen met hommage aan sneeuwwitje en de zweven dwergen in nieuwe 'Snow White' Pack!

Asics Tiger heeft deze week een nieuwe samenwerking met Disney aangekondigd. Dit keer komen ze met een nieuwe pack die je rustig kan interpreteren als een ode aan sneeuwwitje en haar geliefde zeven dwergen. Het sprookje bestaat dit jaar 80 jaar, en om dit te vieren lanceert Asics in samenwerking met Disney de speciale en zeer fraaie 'Snow White' Pack!

De pack bestaat uit drie sneakers: twee hele coole nieuwe edities van de 'Gel-Lyte' en één paar 'Gel-Lyte GS', welke in verschillende colorways wordt gedropt. De sneakers lopen over van nostalgie en symbolische verwijzingen naar misschien wel 's werelds meest beroemde sprookje.

Ja, je leest het goed! Twee unieke en nieuwe Gel-Lyte's! Ééntje is geheel bordeaux rood van kleur, wat duideijk een verwijzing is naar de cape van sneeuwwitje. Het meest opmerkelijke aan de sneaker is de grote strik op de schoen, welke bovendien simpel afneembaar is mocht deze je iets té extravagant zijn. Op de binnenzool treffen we een afbeelding van een appel aan, wat een verwijzing is naar de giftige appel waarmee de boze koningin haar sluwe plannetjes wilde uitvoeren.

En nu we het toch over haar hebben.. de andere versie van de Gel-Lyte is een hommage aan de boze koningin die sneeuwwitje vergiftigde met een appel. De colorway spreekt voor zich: deze komt overeen met het kostuum van de koningin - zwart met enkele paarse details. Het meest opvallende aan de sneaker is de grote gouden kroon, welke we aantreffen op de tong. Dit, samen met de glitters op de zool, geeft de sneaker een koninklijke uitstraling!

En uiteraard, een release als deze zou niet compleet zijn zonder een eigen sneaker voor de zeven dwergjes. De 'Gel-Lyte GS' is uniek omdat het de eerste Gel-Lyte voor kinderen is. De sneaker heeft is verder uitgerust met fleece lining, zwarte veters en prints geïnspireerd op de outfits van de legendarische Doc, Grumpy, Happy, Sleepy, Sneezy, Bashful en Dopey.

En last but not least: op elke sneaker treffen we het Disney logo aan op de hak. De Asics Tiger x Disney is daardoor als een sprookje dat uitkomt! De sneaker is vanaf nu te bestellen via de officiële Asics Tiger website. Bekijk ook gerust even ons overige aanbod aan Asics sneakers op theSneaker.nl! Er is keuze genoeg.

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software