ASICS dropt Tarther samen met YMC in twee nieuwe colorways incl. gave Aztec print!

Het label YMC uit Londen en de Japanse sneakergigant ASICS hebben de krachten gebundeld en droppen samen twee nieuwe colorways voor de SportStyle Tarther OG. Check ze snel en lees alle ins and outs hieronder! 

Het is niet de eerste samenwerking van de twee grootmachten. Eind 2018 kwam YMC al met twee herfst proof versies van de Gel Lyte XT. Beide sneakers werden - we zouden bijna zeggen: geheel vanzelfsprekend - een groots succes. Dit keer komt YMC met een kleurenpallet en opdruk die dicht bij de eigen identiteit en lijfspreuk van het Britse label liggen: “een scherp oog voor detail, de nadruk op texturen, kleuren en prints & een sterke creatieve geest”. En je kunt wel zeggen dat dit opgaat voor deze twee nieuwe colorways. De ASICS SportStyle Tarther OG wordt binnenkort gereleased in de nieuwe “Blue/Multi” en “Caramel” colorways.

Iets wat vaak terugkomt op het bovenwerk van beide sneakers is suède en leer. Het suède treffen we zoals we gewend zijn bij dit model aan op de toebox, rondom de eyestays en de heel. De mid-panel met iconische Asics branding en de heelcup zijn zoals gewoonlijk gemaakt van glad leer. Maar wat echt in het oog springt zijn toch wel de dikke leren veters, welke extra detail en reliëf toevoegen aan de al zo smaakvolle upper!

Opvallend is uiteraard ook de Aztec-inspired print met blauwe, roze en gele tinten bij de “Blue/Multi” colorway en anderzijds de roze, bruine en paarse Aztec-print bij de “Caramel” colorway. De YMC-branding treffen we zowel aan op de tong als de heeltab. Meerdere kleine details zijn voor ons de kers op de taart! Kijk maar eens naar de gele eyestays en de kralen aan het uiteinde van de lederen veters. En wat te denken van de felgekleurde en contrasterende kleur van de heeltab? Deze sneaker heeft alles wat je van een sneaker kan wensen!

Bekijk beide sneakers maar eens goed in de bovenstaande afbeeldingen. Hoe langer je kijkt, hoe meer fraaie details je ontdekt. De sneaker zal gereleased worden in 2020. Wanneer precies? Dat is vooralsnog helaas nog onbekend! Wél is bekend dat de sneaker je 125 euro gaat kosten. We verwachten binnenkort meer informatie te ontvangen over de release van beide pareltjes. Blijf onze blog en Facebook pagina dus nauwlettend in de gaten houden. Tot die tijd vermaak kun je je ook best vermaken met andere Asics sneakers uit de collectie van theSneaker.nl! 

(Pictures by 43Einhalb)

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software