Asics dropt Gel-Sight Japanese Denim Pack

Blauw of zwart, kort of lang, met of zonder gaten – het maakt eigenlijk niet eens uit hoe ze er uit zien: spijkerbroeken gaan in veel gevallen perfect samen met onze geliefde sneakers. En dat hebben de designers van Asics getuige de release van de Japanese Denim Pack ook in de gaten gehad. Het grote verschil is echter dat de spijkerstof in dit geval niet boven de sneakers zit, maar op de sneakers zelf!

Het is niet voor het eerst dat het Japanse merk zijn schoenen uitgerust heeft met denim. Asics kwam al eerder met soortgelijke sneakers, welke stuk voor stuk succesnummers waren. Reden genoeg voor het Japanse topmerk om het nog eens te proberen! De spijkerstof van Asics behoren tot de beste in haar soort en genieten wereldwijd van een hoog aanzien.

Het populaire Asics Gel-Sight silhouet vormt de basis van de Pack, welke bestaat uit twee sneakers: ééntje voor heren en ééntje voor dames. Het herenmodel is donkerblauw van kleur, en heeft een upper van denim. Het denim is fraai vormgegeven met een patroon van punten en strepen. Dit alles wordt gecombineerd met leer, waardoor het eindresultaat een sneaker is die sjiek oogt door haar hoogwaardige materialen en fraaie visuele contrasten. Hetzelfde gaat ook op voor de dames versie, zij het dat deze pastelroze van kleur is. De Asics Japanese Denim Pack is hierdoor geschikt voor zowel hem als haar!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software